ΚΑΖΑΚΟΥ ΣΑΡΑ - ΦΩΤΕΙΝΗ

Βιογραφικό
Γλέζου-Σάντα(πλατεία Καραπανέικα) , 1ος όροφος Αιτωλοακαρνανία - Αγρίνιο 30100
26410 25545
Νομός, Αιτωλοακαρνανία
6976 949929 kazakou.s@gmail.com

Βιογραφικό

Στo Κέντρo μας γίνεται Αξιολόγηση και Θεραπεία Διαταραχών Λόγου – Ομιλίας & Επικοινωνίας.
Διαγιγνώσκουμε και αντιμετωπίζουμε τις παρακάτω διαταραχές:
• Επικοινωνίας
• Άρθρωσης και προφοράς, π.χ. στα γράμματα: ρ, σ, ξ, ζ, ψ, κλπ.
• Τραυλισμού
• Ρινολαλίας
• Εμπλουτισμού λεξιλογίου
Επίσης, ακολουθείται πρόγραμμα θεραπείας για Μαθησιακές Δυσκολίες με χρήση Η/Υ και προσαρμογή ανάλογα με το κάθε παιδί, τις ικανότητες και τις δυσκολίες του.

Η Πρόγνωση και Διάγνωση γίνεται με προσοχή και ακρίβεια, και ακολουθείται από την δημιουργία κατάλληλου Εξατομικευμένου Θεραπευτικού Προγράμματος,σύμφωνα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες του κάθε ατόμου.
Ανάλογα με την πρόοδο του ατόμου, προσαρμόζεται διαρκώς το πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να οδηγεί στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της κάθε διαταραχής και δυσκολίας, σύμφωνα με τους ρυθμούς και τις δυνατότητες του.

Έτσι, το αποτέλεσμα είναι μια θεραπεία ευχάριστη για το παιδί αλλά και τον ενήλικα, όπου αφομοιώνει νέες γνώσεις και αντιμετωπίζει τις δυσκολίες του, ανακαλύπτοντας ευχάριστες και δημιουργικές διαδικασίες για να τις ξεπεράσει.

Ωράριο


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.