ΕΠΙ-ΛΕΚΤΟΝ Κέντρο Λογοθεραπείας

Αισχύλου & Αλιάρτου, Ισόγειο Βοιωτία - Λιβαδειά 32 132
22610 21265
Fax: 2261021265
Νομός, Βοιωτία
6948 524091 - 6948524092 http://www.epi-lekton.gr/ info@epi-lekton.gr

Βιογραφικό

Ευγενικού Ουρανία Λογοθεραπεύτρια - Υπεύθυνη του κέντρου

Το κέντρο ‘’Επί-λεκτον’’ απευθύνεται σε παιδιά, ενήλικες και τις οικογένειες τους, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες όπως λόγου και ομιλίας,  δυσκολίες στην επικοινωνία, ειδικές και γενικευμένες μαθησιακές δυσκολίες, νοητική υστέρηση, διάσπαση προσοχής- υπερκινητικότητα, Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος, διάφορα σύνδρομα όπως το Down, προβλήματα συμπεριφοράς, συναισθηματικές δυσκολίες κ.α.

Επίσης, απευθύνεται στις οικογένειες των ατόμων αυτών που χρειάζονται στήριξη, συμβουλευτική, ερμηνεία των δυσκολιών και δόμηση του οικογενειακού και οικιακού περιβάλλοντος.

Παρέχεται η δυνατότητα διάγνωσης και αξιολόγησης των θεραπευομένων από την διεπιστημονική ομάδα του κέντρου, θέτοντας τη βάση του σχεδιασμού της αποτελεσματικότερης θεραπευτικής παρέμβασης.

Οι θεραπευτές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στον επιστημονικό χώρο της ειδικής αγωγής – λογοθεραπείας – εργοθεραπέιας – συμβουλευτικής και ψυχολογίας και εκπαιδεύονται σε νέες μεθόδους προσέγγισης και αξιολόγησης. Επίσης, στηρίζονται από εποπτείες από έμπειρους εξωτερικούς επόπτες.

Υπηρεσίες

  • Λογοθεραπεία
  • Εργοθεραπεία
  • Συμβουλευτική Γονέων
  • Ειδική Μάθηση
  • Ψυχοπαιδαγωγικό
     

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.