ΚΑΝΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου 76, Αττική - Χαϊδάρι 12461
210 5321251
Νομός, Αττική
6932 432106 n.kanelis@yahoo.gr

Βιογραφικό

Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Μετεκπαιδευθείς Εις Baylor College, Houston,USA
Διευθυντής Ω.Ρ.Λ. Κλινικής Metropolitan

Ο Νικόλαος Γ. Κανέλης γεννήθηκε το 1960 στην Εύβοια, στην παραλία Κύμης. Στο Αλιβέρι της Εύβοιας ολοκληρώνει τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή του και επιτυγχάνει στις εξετάσεις το 1978 στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από την οποία αποφοιτεί το 1985. Στη συνέχεια ολοκληρώνει το Αγροτικό του στο Υ/Σ της Σκύρου. Από το 1987 έως το 1992 ειδικεύεται στην ωτορινολαρυγγολογία στην Πανεπιστημιακή Κλινική "Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών".

Το 1993 μετεκπαιδεύεται στο Baylor College στο Houston των Η.Π.Α σε ό,τι αφορά στην παιδολαρυγγολογία, ωτονευρολογία και χειρουργική ωτός. Κατόπιν μέχρι το 1998 διατελεί ως μεταπτυχιακός υπότροφος στην Πανεπιστημιακή Κλινική Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών.

Λαμβάνει επίσης χειρουργική εξειδίκευση στην:

  • Παιδοωτορινολαρυγγική χειρουργική
  • Χειρουργική ροχαλητού (υπνική άπνοια)
  • Ενδοσκοπική χειρουργική ρινός

Από το 1994 έως και σήμερα διατηρεί ιδιωτικό ωτορινολαρυγγολογικό ιατρείο στο Δήμο Χαϊδαρίου Αθηνών, ενώ παράλληλα μέχρι και το 2001 συνεργάζεται με την Κλινική «Καρράς» και με το Νοσοκομείο «Μητέρα».
Από το 2001 μέχρι σήμερα κατέχει τη θέση του διευθυντή στην ωτορινολαρυγγική Κλινική του Νοσοκομείου «Metropolitan».

Ωράριο

Καθημερινά: 17.30-21.00
Κατόπιν ραντεβού 

Υπηρεσίες

  • Παιδοωτορινολαρυγγική χειρουργική
  • Χειρουργική ροχαλητού (υπνική άπνοια)
  • Ενδοσκοπική χειρουργική ρινός

Videos

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.