ΠΑΦΛΗΣ Η. ΜΙΧΑΗΛ

Δημητρίου Σούτσου 19, Αττική - Αμπελόκηποι 115 21
210 6452200
Fax: 210 6452235
Νομός, Αττική
6972 600881 paflismixalis@gmail.com

Βιογραφικό

Ο Παφλής Μιχάλης είναι Ωτορινολαρυγγολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Πλατεία Μαβίλης. Διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο στη Μοριακή Βιολογία καθώς και πτυχίο από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Κρήτης. Ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στην Ωτορινολαρυγγολογία στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας Αθηνών, στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών "Π. & Α. Κυριακού".

Επιπλέον, έχει λάβει εκπαίδευση στη διαχείριση συστημάτων και περιστατικών Τηλεϊατρικής στη Μονάδα Τηλεϊατρικής του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Σισμανόγλειο. Επιπροσθέτως, έχει διατελέσει καθήκοντα ιατρού αγώνων ποδοσφαίρου ερασιτεχνικού πρωταθλήματος και δίδαξε στο δημόσιο "ΙΕΚ Σιβιτανιδείου", ενώ σήμερα εργάζεται ως χειρουργός ΩΡΛ ενηλίκων και παίδων.

Τέλος, στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης, ο ιατρός παρακολουθεί πολλά ιατρικά συνέδρια και παρουσιάζει προσωπικές εργασίες του.

Υπηρεσίες

Χειρουργός Ω.Ρ.Λ. Ενηλίκων - Παιδιών
-Μελέτη Ιλίγγου
-Διόρθωση Ρινικών - Αναπνευστικών Προβλημάτων, Ροχαλητού

Videos

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.