ΚΑΛΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Λάμπρου Σωτηρίου, Κορινθία - Αγ. Θεόδωροι 20003
Νομός, Κορινθία
., Αττική - Άνω Πατήσια
Ανδ. Παπανδρέου 182, Αττική - Μέγαρα 19100
Νομός, Αττική
6988 896434 kalchristos@yahoo.gr

Βιογραφικό

Ψυχολόγος

Ο Καλλιάς Χρήστος είναι Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπευτής και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Είναι απόφοιτος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Derby της Μεγάλης Βρετανίας και απόφοιτος Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Αθήνας με ειδίκευση στην συμβουλευτική και την ψυχοθεραπεία.

Έχει εκπαιδευτεί και εργαστεί σε διάφορα και διαφορετικά πλαίσια, που περιλαμβάνουν κοινωνικές υπηρεσίες και δομές ψυχικής υγείας, όπως το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, καθώς και το οικοτροφείο της ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ, τη γραμμή τηλεφωνικής υποστήριξης «μαζί για το παιδί» ενώ παράλληλα εργάζεται και στο κέντρο αποκατάστασης Attica Rehabilitation center.

Επίσης διδάσκει ως εισηγητής σεμιναρίων στον εκπαιδευτικό όμιλο «ευδόκιμος» και έχει πραγματοποιήσει διάφορες ομιλίες με περιεχόμενο σχετικό με την ψυχολογία.

Υπηρεσίες

Εξειδικεύεται στη διαχείριση πένθους, στην ατομική ψυχοθεραπεία και στις διαταραχές άγχους και διάθεσης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.