ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δουσμάνη 8, Αττική - Γλυφάδα 16675
Νομός, Αττική
6945 118874 https://karagiannispsy.com panagiotis@changetobe.org

Βιογραφικό

Ψυχολόγος

Ο Δρ. Παναγιώτης Καραγιάννης έχει λάβει τον διδακτορικό του τίτλο στην Συμβουλευτική Ψυχολογία από το City, University of London. Χρησιμοποιώντας επιστημονικά εμπεριστατωμένες μεθόδους στοχεύει στην δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος προκειμένου ο θεραπευόμενος να επιφέρει την αλλαγή που επιθυμεί στην ζωή του. Επιπλέον, βελτιστοποιεί την πρακτική του χρησιμοποιώντας μεθόδους κλινικής ύπνωσης.

Έχει εργαστεί σε διάφορα κλιμάκια του NHS ειδικευμένα σε ψυχικές διαταραχές όπως το άγχος, η κατάθλιψη και οι εθισμοί. Είναι εγγεγραμμένο μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας (BACP) και διατηρεί την προσωπική του πρακτική τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Λονδίνο.

Ταυτόχρονα κατέχει τη θέση του Διευθυντή Υπηρεσιών Ψυχολογίας της ChangeToBe LTD με έδρα το Λονδίνο. Στόχος του είναι να προσφέρει ένα ασφαλές και λειτουργικό περιβάλλον, έτσι ώστε ο κάθε θεραπευόμενος να μπορεί αφενός να εντοπίσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και αφετέρου να καταφέρει να τις διαχειριστεί με έναν υγιή τρόπο. Μέσα από τη συμβουλευτική υποστήριξη που προσφέρει, ουσιαστικά καθοδηγεί τον κάθε θεραπευόμενο στο πως να γίνει ο ίδιος αυτόνομος θεραπευτής του εαυτού του και στο πως να δημιουργήσει τις συνθήκες για μια καλύτερη ζωή.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.