Βιογραφικό
Με όνομα βγαλμένο από τα επίσημα και πολύτιμα αυτοκρατορικά έγγραφα της βυζαντινής περιόδου, οι γεύσεις στο «Χρυσόβουλο» φέρουν χρυσή σφραγίδα ποιότητας και υψηλής απόλαυσης.
Μέσα από την πιο λαχταριστή ένωση της πλούσιας γαστρονομικής παράδοσης της Μονεμβασιάς με τη δημιουργική μαεστρία του διεθνώς αναγνωρισμένου σεφ Γιώργου Τσιμπίδη, γεννήθηκαν πιάτα προορισμένα να ξετρελάνουν ουρανίσκους.
Ζουμερά ντόπια κρεατικά, ολόφρεσκα λαχανικά και φρούτα, εκλεκτό ψάρι, θεϊκές σάλτσες και μυρωδάτα επιδόρπια, αποτελούν το αυτοκρατορικό μενού του εστιατορίου «Χρυσόβουλο».
Στο ισόγειο του ίδιου κτιρίου, ο φιλόξενος χώρος του bar μας υπόσχεται μια μεγάλη ποικιλία από ντόπια διαλεκτά κρασιά και gourmet μεζεδάκια.