ΠΑΠΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Ερμού 69, Θεσσαλονίκη (Κέντρο) 546 23
2316 004069
Νομός, Θεσσαλονίκη
6942 018427 http://www.papasplasticsurgery.com info@papasplasticsurgery.com

Βιογραφικό

Dr. Θανάσης Παπάς Πλαστικός Χειρουργός είναι Επίκουρος Καθηγητής στην Πανεπιστημιακή Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και με διδακτορική του διατριβή στο Κακόηθες Μελάνωμα του δέρματος.


Με τετραετή μετεκπαίδευση, αρχικά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο St George’s του Λονδίνου, κέντρο τραύματος του Νοτιοδυτικού Λονδίνου και ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα Μελανώματος και Αποκατάστασης μετά από απώλεια βάρους της χώρας. Ακολουθούν μετεκπαιδεύσεις στην Αισθητική Χειρουργική στην Akademikliniken της Στοκχόλμης, μια από τις κορυφαίες Κλινικές παγκοσμίως, και κατόπιν στο Coupure Centre of Plastic Surgery του Βελγίου, υπό την καθοδήγηση διακεκριμένων Πλαστικών Χειρουργών παγκοσμίου φήμης και εμβέλειας, ενώ παρακολουθεί σχετικά σεμινάρια στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Ενδιάμεσα επισκέπτεται το Sydney Melanoma Unit, το μεγαλύτερο κέντρο έρευνας και αντιμετώπισης μελανώματος στον κόσμο για να εμπλουτίσει τις γνώσεις του στο αντικείμενο.


Βραβεία
- Βραβείο καλύτερης αναρτημένης ανακοίνωσης (poster)
- 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής, Θεσσαλονίκη, Οκτωβριος 2013
- Combined use of Isolated Limb Infusion and Electrochemotherapy for metastatic melanoma deposits in the upper limb. Papas A, Odilli J

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.