ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Λεωφ. Κηφισίας 80, Αττική - Αμπελόκηποι 11526
210 6913173
Νομός, Αττική
6973 430708 http://kanellopoulos-pathologos.gr kanellopoulos.patho@gmail.com

Βιογραφικό

Ο ιατρός Πέτρος Κανελλόπουλος είναι ειδικός παθολόγος και διατηρεί ιατρείο στους Αμπελοκήπους στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή U.C.L. (Université Catholique de Louvain) στις Βρυξέλλες, με υποτροφία καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών του. Εν συνεχεία, έλαβε μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών στο πρόγραμμα «Κλινική και Εργαστηριακή Ιατρική», με κατεύθυνση στην Κλινική Ανοσολογία.

Έχει εργαστεί στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού Δ.Θ.Κ.Α. «ΥΓΕΙΑ», ως επιμελητής παθολόγος στην Γ’ Παθολογική Κλινική της Ευρωκλινικής Αθηνών και ως επιμελητής στο Ερρίκος Ντυνάν, ενώ σήμερα έχει συνεργασία με το Metropolitan Hospital. Του έχει απονεμηθεί, από το Διεθνές Συμβούλιο Προώθησης της Έρευνας, διάκριση «Certificate of Merit». Στα πλαίσια της επαγγελματικής του κατάρτισης, έχει ασχοληθεί με την αποκατάσταση ασθενών με νόσους του αναπνευστικού συστήματος, με την πνευμονική αποκατάσταση, την αντιμετώπιση του άσθματος και με τα χρόνια νοσήματα στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΓΝΝΘΑ «Η Σωτηρία».

Επιπλέον, ο ιατρός παθολόγος Πέτρος Κανελλόπουλος διαθέτει μία σημαντική διδακτική εμπειρία και έχει παρακολουθήσει ένα μεγάλο κύκλο μετεκπαιδευτικών μαθημάτων.

Υπηρεσίες

Σακχαρώδης Διαβήτης
Πρόκειται για μία ασθένεια που αφορά το μεταβολισμό του οργανισμού και οφείλεται σε αυξημένη ποσότητα σακχάρου στο αίμα.
Αρτηριακή Υπέρταση
Αντιμετωπίζονται περιστατικά σημαντικής αύξησης της πίεσης του αίματος σε τιμές που υπερβαίνουν το φυσιολογικό.
Δυσλιπιδαιμία / Υπερλιπιδαιμία
Πρόκειται για την αντιμετώπιση της αύξησης λιπιδίων του αίματος, όπως χοληστερόλη, τριγλυκερίδια κ.λπ.
Αυτοάνοσα Νοσήματα
Αφορούν ασθένειες που παράγει το ίδιο το σώμα του ασθενούς, λόγω του ότι ο οργανισμός καταστρέφει μόνος του τα δικά του κύτταρα.
Λεμφαδενοπάθεια
Είναι η λοίμωξη κατά την οποία παρατηρείται διόγκωση των αδένων με συνήθη συμπτώματα τα εξής: πόνος, πυρετός, μυαλγίες.
Εμπύρετος Νόσος
Περιστατικά με παρατεταμένο εμπύρετο αρκετών ημερών χωρίς περαιτέρω συμπτώματα.
Κακουχία

Videos

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.