ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

25ης Μαρτίου 95 & Μπότσαρη Μ., Αττική - Πετρούπολη 13231
210 5027789
Νομός, Αττική
6942 481737 babis.kalogero@gmail.com

Βιογραφικό

Ειδικός Παθολόγος

Φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έλαβε τίτλο Ιατρικής Ειδικότητας Εσωτερικής Παθολογίας, κατόπιν εξειδίκευσης στην Β’ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ. Κατά την πενταετή εκπαίδευσή του εκεί, εκπαιδεύτηκε στον ιατρικό τομέα του Σακχαρώδη Διαβήτη και μεταβολισμού όντας ενεργό μέλος των δραστηριοτήτων της Μονάδας Έρευνας και Διαβήτη του ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟΝ. Είναι Παθολόγος - Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Υπηρεσίες

Παροχή υπηρεσιών σε ευρύ φάσμα της παθολογίας όπως λοιμώδη νοσήματα και ρύθμιση μεταβολικού συνδρόμου (σακχαρώδης διαβήτης, παχυσαρκία) και συνοδών νοσημάτων όπως χρόνια αρτηριακή υπέρταση και δυσλιπιδαιμία.

Παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στα πλαίσια παρακολούθησης και τακτικού ελέγχου (check up). Παρέχεται η δυνατότητα επίσκεψης και παρακολούθησης περιστατικών κατ' οίκον. Δέχεται κατόπιν ραντεβού.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.