ΗΛΙΑΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ MD, MSc

Βιογραφικό
Νικολάου Πλαστήρα 18, Αττική - Ν. Σμύρνη 17121
210 9315648
Νομός, Αττική
6974 345938 elsa_iliadou@yahoo.gr

Βιογραφικό

Ειδικός Παθολόγος με μετεκπαίδευση στο Σακχαρώδη διαβήτη και στην Παχυσαρκία.

ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 

30 Μαρτίου 1994 : Αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Padova Ιταλίας ( Universita’ degli studi di Padova, Facolta’ di Medicina e Chirurgia ) με βαθμό πτυχίου 106/110. Ο τίτλος της πτυχιακής μου εργασίας ήταν η επίπτωση των παραγόντων καρδιαγγειακού κινδύνου σε υπερήλικες ασθενείς με αποφρακτική περιφερική αρτηριοπάθεια σε σύγκριση με άτομα ίδιας ηλικίας χωρίς εγκατεστημένη καρδιαγγειακή νόσο ( controls ). Τα αποτελέσματα της μελέτης ανακοινώθηκαν μετά από διετή παρακολούθηση των ανωτέρω πληθυσμιακών ομάδων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσία του διαβήτη και του διαταραγμένου μεταβολισμού της γλυκόζης σαν προδιαθεσικοί παράγοντες στην εμφάνιση της περιφερικής αποφρακτικής αρτηριοπάθειας. 

 Στη διάρκεια των σπουδών μου εκπαιδεύτηκα ως allieva interna ( εσωτερική εκπαιδευόμενη ) στο τμήμα Μεταβολικών Νοσημάτων & Διαβήτη της Πανεπιστημιακής Ενδοκρινολογικής Κλινικής για 3 συνεχή χρόνια, αποκτώντας κλινική εμπειρία στην αντιμετώπιση διαβητικών & παχύσαρκων ασθενών, ενώ διεξήγαγα & παράλληλο ερευνητικό έργο ( η δράση της ινσουλίνης στο μεταβολισμό των πρωτεϊνών στο μυϊκό ιστό, με τη χρήση υπερινσουλιναιμικoύ ευγλυκαιμικού clamp )


ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 

Εκπαιδεύτηκα στην Εσωτερική  Παθολογία στα Nοσ/μεία  ΓΝΑ «ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ Αθηνών» & ΠΓΝΑ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ». Στα πλαίσια της ειδικότητας, εκτός από την κλινική εμπειρία που απέκτησα στην Παθολογική κλινική της Πολυκλινικής Αθηνών , είχα ενεργό συμμετοχή στην παρακολούθηση ηπατοπαθών στο Εξωτερικό Ηπατολογικό Ιατρείο του Γαστρεντερολογικού Τμήματος του ίδιου Νοσοκομείου και εκπαιδεύτηκα στη βιοψία ήπατος ασθενών με χρόνιες ηπατίτιδες Β και C.

Διαβάστε περισσότερα στο:  Βιογραφικό Σημείωμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.