ΑΡΧΗΖΩ ΨΥΧΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Μαρίνου Αντύπα 84, (2ος όροφος) Αττική - Ηλιούπολη 16346
2114014768
Νομός, Αττική
http://www.arxizo.gr kentro.arxizo@gmail.com

Βιογραφικό

Το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο αρχήΖΩ απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας με δυσκολίες μάθησης, έκφρασης, συμπεριφοράς, συγκέντρωσης προσοχής, αλλά και στους ίδιους τους γονείς προκειμένου να μάθουν να αξιοποιούν τις δυνατότητές τους αντιμετωπίζοντας επιτυχώς τις δυσκολίες της καθημερινότητας τους.
Επιπλέον απευθυνόμαστε σε ενήλικες οι οποίοι χρειάζονται τη βοήθεια ενός ειδικού για την επίλυση κάποιων προβλημάτων τους ή επιλέγουν να μπουν σε μία ψυχοθεραπευτική διαδικασία.

Μέλημά μας είναι η αλλαγή της οπτικής μέσα από την οποία αντιμετωπίζονται οι διάφορες δυσκολίες με στόχο την βελτίωση των σχέσεων και την ανάπτυξη θετικών και επιθυμητών συμπεριφορών. Για τον λόγο αυτό θεωρούμε ύψιστης σημασίας την έγκαιρη αξιολόγηση και παρέμβαση καθώς και τον σχεδιασμό εξατομικευμένων προγραμμάτων με βάση τις ανάγκες του κάθε ατόμου ξεχωριστά.

Υπηρεσίες

- Ψυχοθεραπεία παιδιών, εφήβων, ενηλίκων, οικογένειας, ζεύγους
- Συμβουλευτική γονέων
- Sand play therapy
- Λογοθεραπεία
- Εργοθεραπεία
- Ειδική διαπαιδαγώγηση
- Ομάδες ζωγραφικής

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.