Σύμβουλοι Προσωπικής Ανάπτυξης (Life Coach)

Το Life coaching μπορεί να βοηθήσει έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι λειτουργικός και ψυχικά υγιής και χρειάζεται καθοδήγηση και υποστήριξη είτε για να αλλάξει τη ζωή του είτε για να βρει τι είναι αυτό που θέλει να αλλάξει στη ζωή του για να είναι ικανοποιημένος και πώς να το πετύχει. Εστιάζει πάντα στο παρόν και στο μέλλον.

Για την δική σας εξυπηρέτηση σε νομούς και πόλεις στις οποίες δεν βρίσκετε προτεινόμενο γιατρό μπορείτε, να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλ. 210 3221110 να σας προτείνουμε συνεργάτες που ίσως δεν προβάλλονται στο medicalhellas.gr

ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

Σύμβουλος Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης

Η Έλενα εργάζεται τα τελευταία 31 χρόνια ως Life, Business, Career & Relationship Coach. Έχει παρακολουθήσει σημαντικό αριθμό σεμιναρίων και μαθημάτων, στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό (Αμερική, Δανία, Γαλλία και Ηνωμένο Βασίλειο), σε θέματα αυτοβελτίωσης, προσωπικής ανάπτυξης και mentoring. Το motto της Έλενας είναι: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που να μην έχει λύση». 

Υμηττού 151 Mετς, Αττική - Αθήνα (Κέντρο) 11633
211 4086832
Νομός, Αττική

ΤΑΝΤΣΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

Σύμβουλος Προσωπικής ΑνάπτυξηςΜε έδρα τη Θεσσαλονίκη, ο Life Coach και σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης Χρυσόστομος Τάντσης προσφέρει ολοκληρωμένες υπη
Κομνηνών 17, Θεσσαλονίκη (Κέντρο) 54624
Νομός, Θεσσαλονίκη
6971 826150

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.