Blog_offers

Βρίσκεστε Εδώ:

Προβολή Βιογραφικού

Portrait_doctor
Βολτυράκης Ε. Ευάγγελος
Γραφείο 1o: Πατριάρχου Γρηγορίου Ε, 7, & Πατριάρχου Ιωακείμ Γ, 1, 14671, Ν. Αττικής - Ν.Ερυθραία
Τηλ.: 210 6201809

Κιν: 6942 475376
Email: evangelosvolt@hotmail.com
Website: http://www.evangelosvoltyrakis.gr

Δευτ-Παρ.
Κατόπιν Ραντεβού

Βιογραφικό

Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών
Συνεργάτης Π.Γ.Ν. Αττικόν - Ιατρικού Κέντρου Αθηνών

Γεννήθηκε στα Χανιά Κρήτης από πατέρα Στρατιωτικό Ιατρό και μητέρα Δικαστικό.
Αποφοίτησε αριστούχος –σημαιοφόρος από το 3ο Γυμνάσιο Κηφισιάς και εν συνεχεία από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (Pierce College). Φοίτησε επί 6ετία στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Semmelweis της Βουδαπέστης στην Ουγγαρία (αγγλικό πρόγραμμα) από όπου και έλαβε το 1999 το πτυχίο Doctor of Medicine με βαθμό Άριστα.
Έλαβε άμεσα άδεια ασκήσεως Ιατρικού επαγγέλματος στην Ελλάδα  με αναγνώριση τίτλου Ιατρικών σπουδών μέσω εξετάσεων από το ΔΙΚΑΤΣΑ.

Ακολούθως εκπλήρωσε την 15μηνη ιατρική υπηρεσία υπαίθρου καθώς και  τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις  με 18μηνη θητεία, ως Ιατρός στο στρατιωτικό νοσοκομείο Ρόδου και στα κέντρα κατατάξεως νεοσυλλέκτων Ρεθύμνου και Καλαμάτας. Ειδικεύθηκε επί 2ετία στην Παθολογία στην ΄Β Πανεπιστημιακή Παθολογική κλινική στο “Ιπποκράτειο” Γ.Ν.Α. υπό τον Καθηγητή κ Αρχιμανδρίτη και επί 4ετία στην Καρδιολογία στην ΄Β Πανεπιστημιακή Καρδιολογική κλινική στο  Π.Γ.Ν.“ΑΤΤΙΚΟΝ” υπό τον Καθηγητή κ Κρεμαστινό. Κατά τη διάρκεια των ετών αυτών ασχολήθηκε και με την εκπόνηση της Διδακτορικής του Διατριβής.

Απασχολείται ως συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών στο Μαρούσι και είναι Διεθυντής του Εργαστηρίου Κοπώσεων.
Παραμένει επιστημονικός συνεργάτης της Β Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής κλινικής στο νοσοκομείο “ΑΤΤΙΚΟΝ” με σκοπό την εξειδίκευση στις νεότερες απεικονιστικές καρδιολογικές τεχνικές.

Έχει συμμετάσχει σε ερευνητικά πρωτόκολλα, μελέτες καθώς και σε παρουσιάσεις σε Ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Είναι μέλος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και πιστοποιημένος από το European Resuscitation Council ως εκπαιδευτής ALS (Advanced Life Support) στα σεμινάρια που διοργανώνονται στην Ελλάδα. Ομιλεί Αγγλικά και Γερμανικά.

Ιατρείο του Καρδιολόγου Ευάγγελου Βολτυράκη
Ο χώρος λειτουργεί με γνώμονα την ποιότητα παροχής ιατρικών υπηρεσιών και το σεβασμό στον ασθενή.
Κεντρική φιλοσοφία είναι ο συνδυασμός του σύγχρονου εξοπλισμού με την άρτια επιστημονική κατάρτιση και την ανθρωποκεντρική προσέγγιση.

Πώς θα φτάσετε:
Στο κέντρο της Νέας Ερυθραίας, είναι εύκολα προσβάσιμο από την ευρύτερη περιοχή των βορείων προαστίων μέσω της λεωφόρου Κηφισίας (Ελευθ. Βενιζέλου) και της Χαριλάου Τρικούπη.

 

Υπηρεσίες

  • Ηλεκτροκαρδιογράφημα 12 απαγωγών
  • Οξυμετρία
  • Υπερηχογράφημα (Ηχωκαρδιογράφημα)-TRIPLEX καρδιάς / ανιούσας αορτής με έγχρωμο υπερηχοτομογράφο νεότερης γενιάς με κεφαλή Phased Array
  • Δοκιμασία κοπώσεως σε κυλιόμενο τάπητα, ασύρματης τεχνολογίας
  • HOLTER ρυθμού 24ώρου με ψηφιακό καταγραφέα μικρού μεγέθους
  • HOLTER 24ωρης καταγραφής αρτηριακής πιέσεως
  • Loop recorder/Event recorder

Εξειδικευμένος έλεγχος-παρακολούθηση ασθενών με αρτηριακή υπέρταση, δυσλιπιδαιμία, μεταβολικό σύνδρομο, στεφανιαία νόσο, καρδιακή ανεπάρκεια, αρρυθμίες και λοιπά καρδιολογικά νοσήματα.
Πραγματοποιείται επίσης καρδιολογικό Check-up, προαθλητικός έλεγχος.

Πραγματοποιούνται κατ'οίκον επισκέψεις με φορητό ηλεκτροκαρδιογράφο και οξυμετρία.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα παραπομπής στον δημόσιο τομέα (Πανεπιστημιακό Γ.Ν. "ΑΤΤΙΚΟΝ") ή τον ιδιωτικό για πραγματοποίηση Διοισοφάγειου υπερηχογραφήματος, Stress ECHO, Σπινθηρογραφήματος Μυοκαρδίου, Στεφανιογραφίας, Αγγειοπλαστικής με εμφύτευση stent


 

Φωτογραφίες

Thumb_screenshot_1 Thumb_screenshot_2 Thumb_screenshot_3 Thumb_screenshot_4 Thumb_screenshot_5 Thumb_screenshot_6 Thumb_screenshot_7 Thumb_screenshot_2

Χάρτης