ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Βασ.Γεωργίου 30 , (Στάση Ευζώνων) Θεσσαλονίκη (Κέντρο) 54640
2310 859849
Νομός, Θεσσαλονίκη
6932 434160 http://www.kardiologoi.gr costis.voloudakis@gmail.com

Βιογραφικό

Μετεκπαιδευθείς στο Νοσοκομείο Karolinska της Σουηδίας
Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Δ.Π.Θ.
τ.Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής Γ.Ν.Χ.

Ο γιατρός Κώστας Γ. Βολουδάκης είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ειδικεύθηκε στην Καρδιολογία στο Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου»  Θεσσαλονίκης. Μετεκπαιδεύτηκε στην Εντατική Μονάδα του Peterborough District Hospital, Cambridge  και στο Νοσοκομείο Karolinska, στη Στοκχόλμη της Σουηδίας. Ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τους  υπερήχους καρδιάς (Triplex) σε ενήλικες, παιδιά και εγκύους, Tissue Doppler,  test κοπώσεως, παρακολούθηση αρρυθμιών (Holter monitoring), εμφύτευση και έλεγχο καρδιακών βηματοδοτών, παρακολούθηση ασθενών με στεφανιαία νόσο, αρτηριακή υπέρταση και δυσλιπιδαιμία.

Είναι Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Υπηρέτησε  ως Επιμελητής επί 20ετία και πλέον στο Νοσοκομείο «Άγ. Παύλος» Θεσσαλονίκης και επί 4ετία ως Συντονιστής Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής.

 

Υπηρεσίες

  • Υπέρηχοι
  • Triplex
  • Τεστ Κοπώσεως
  • Holter Ρυθμού & ΠίεσηςΑυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.