ΒΛΑΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Πατησίων 75 & Γκυιλφόρδου 1, Αττική - Αθήνα (Κέντρο) 10434
210 8811122
Νομός, Αττική
6945 550737 https://vlachos-iatros.gr info@vlachos-iatros.gr

Βιογραφικό

Γενικός Χειρουργός. 

Ο ιατρός Νίκος Βλάχος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964,  σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου  της Τιμισοάρας στη Ρουμανία  απ’ όπου έλαβε το πτυχίο της Ιατρικής το 1990 και ειδικεύτηκε στη Γενική Χειρουργική στο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας “Άγιος Παντελεήμων” και στο Νομαρχιακό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Πολυκλινική” απ’ όπου έλαβε τον τίτλο του Γενικού Χειρουργού.Έχει αποκτήσει εξειδίκευση στους τομείς της Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής και της Χειρουργικής της Παχυσαρκίας.

Το 2003 παρακολούθησε εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε εξειδικευμένες τεχνικές Χειρουργικής Παχυσαρκίας (Γαστρικός Δακτύλιος-Γαστρικό Μπαλόνι) στη Λυών – Γαλλία. 

Το 2007 παρακολούθησε εκπαιδευτικό πρόγραμμα Χειρουργικής Παχυσαρκίας με θέμα την επιμήκη γαστρεκτομή (sleeve gastrectomy-γαστρικό μανίκι) στη Νέα Υόρκη-U.S.A.

To 2008 εξειδικεύτηκε στη Ρομποτική Χειρουργική δια του Ρομποτικού συστήματος Da Vinci στο Στρασβούργο (IRCAD/EITS)-Γαλλία. Έχει πολλές δημοσιευμένες ανακοινώσεις εργασιών του σε Ελληνικά και Διεθνή Συνέδρια και παρακολουθεί τις εξελίξεις στη σύγχρονη χειρουργική με μετεκπαιδευτικά σεμινάρια και προγράμματα.

Είναι μέλος των κάτωθι Επιστημονικών Εταιρειών:

Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία

Ελληνική Εταιρεία Ενδοσκοπικής Χειρουργικής

Επιστημονική Εταιρεία κατά της Παχυσαρκίας

Από το 1999 έως το 2004 διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στην Ευρωκλινική Αθηνών.

Από το 2004 έως το 2007 διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στο Ιατρικό Αθηνών Κλινική Ψυχικού καθώς και στην Κλινική Λευκός Σταυρός Πειραιά ως υπεύθυνος του τμήματος Παχυσαρκίας.

Από το 2007 είναι Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής Παχυσαρκίας στο θεραπευτήριο Doctor’s Hospital.

Από το 2013 είναι επιστημονικός συνεργάτης του Ομίλου Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (κλινική Περιστερίου) όπου και χειρουργεί με την ομάδα του.

Τέλος από τα μέσα του 2019 συνεργάζεται και με την Μαιευτική Γυναικολογική κλινική ΡΕΑ όπου έχει αναπτύξει, με την ομάδα του, τμήμα Προηγμένης Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής και Χειρουργικής Παχυσαρκίας.

Ωράριο

Δευ - Παρ: Κατόπιν Ραντεβού

Υπηρεσίες

  • Χειρουργική παχυσαρκίας
  • Χειρουργική αντιμετώπιση διαβήτη
  • Χειρουργική ενδοκρινών αδένων
  • Χειρουργική οισοφάγου - στομάχου
  • Χειρουργική παχέος εντέρου - ορθού
  • Οξεία σκωληκοειδίτιδα
  • Χειρουργική πρωκτού και περιπρωκτικών παθήσεων
  • Χειρουργική κηλών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.