ΤΖΟΥΡΑΣ ΠΑΝΟΣ

Βιογραφικό
Βερανζέρου 59, Αττική - Αθήνα (Κέντρο) 10438
210 5224087
Νομός, Αττική
6932327442 http://www.allencarr.gr/ panos@allencarr.gr

Βιογραφικό

ΑΝΑΨΤΕ ΑΚΟΜΗ ENA ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 7 ΩΡΕΣ, ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ALLEN CARR!

Η μέθοδος είναι μία επτάωρη συνεδρία υπό μορφή σεμιναρίου, κατά τη διάρκεια του οποίου οι καπνιστές οδηγούνται στη διακοπή του καπνίσματος ακλουθώντας τη μέθοδο Allen Carr's Easyway, από ένα εκπαιδευμένο εισηγητή.

Κατά τη διάρκεια του επτάωρου αυτού σεμιναρίου, παρέχονται τακτά διαλείμματα για τσιγάρο μέχρις ότου οι καπνιστές φτάσουν στο σημείο να είναι χαρούμενοι που θα καπνίσουν το τελευταίο τους τσιγάρο και να πετάξουν για πάντα τα τσιγάρα τους. Το σεμινάριο ολοκληρώνεται με μια 20λεπτη χαλαρωτική άσκηση η οποία ενισχύει τα κύρια σημεία του σεμιναρίου.
Η μέθοδος λειτουργεί αντίθετα από τη μέθοδο της Ισχυρής Θέλησης. Δεν επικεντρώνεται στους λόγους για τους οποίους ο καπνιστής δεν πρέπει να καπνίζει όπως: τα χρήματα, η σκλαβιά, οι κίνδυνοι στην υγεία και το κοινωνικό στίγμα. Οι καπνιστές εξάλλου, όλα αυτά τα γνωρίζουν ήδη!
Αντίθετα η μέθοδος του Allen Carr, EASYWAY (Ο ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ), επικεντρώνεται στο γιατί οι καπνιστές συνεχίζουν να καπνίζουν παρά τα τόσο εμφανή μειονεκτήματα!
Οι περισσότεροι καπνιστές χρειάζονται μόνο αυτή την επτάωρη συνεδρία για να γίνουν χαρούμενοι μη-καπνιστές. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο επιπρόσθετες συνεδρίες. Οι δύο αυτές συνεδρίες τεσσάρων και τριών ωρών αντίστοιχα, είναι διαφορετικές μεταξύ τους και προσφέρονται χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.