ΤΣΟΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Αλκυόνης 18Α, (έναντι Ιερού Ναού Αγ. Αλεξάνδρου, Φλοίσβος) Αττική - Π.Φάληρο 17561
210 9828894
Πάρνηθος 32, Αττική - Σαρωνίδα 19013
22910 55019
Νομός, Αττική
6972 201044 http://www.georgetsolas.gr geotsolas@gmail.com

Βιογραφικό

Διευθυντής Παιδιατρικής Metropolitan
Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
Μέλος της Αμερικάνικης Παιδιατρικής Ακαδημίας
Ειδικός στον Μεταβολισμό Χοληστερόλης - Λιπιδίων Παιδιών & Εφήβων.


Η πολυετής εμπειρία μου, νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την αξιόπιστη παρακολούθηση της υγείας των παιδιών σας και την πετυχημένη αντιμετώπιση των προβλημάτων που ενδέχεται να παρουσιάσουν.

Υπήρξα επί σειρά ετών Επιμελητής της Β' Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Νοσοκομείο Παίδων "Π. & Α. Κυριακού", ενώ είμαι εξειδικευμένος στις διαταραχές των λιπιδίων της παιδικής ηλικίας. Υπήρξα εκ των συνιδρυτών του Ιατρείου Διαταραχών των Λιπιδίων της Β' Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Νοσοκομείο Παίδων "Π. & Α. Κυριακού" και ενεργό στέλεχος του ιατρείου έως και σήμερα.

Η φιλοσοφία μου βασίζεται στη λογική ότι ο παιδίατρος είναι ο πιο ουσιαστικός οικογενειακός γιατρός και ως γονιός και εγώ, κατανοώ πλήρως τις αγωνίες και τις ανησυχίες σας όσον αφορά στο μεγάλωμα των παιδιών σας.

Πιστεύω ακράδαντα ότι η ζωντανή συνεργασία μας θα αποτελέσει το καλύτερο πειστήριο για την παραπάνω πραγματικότητα.

Πλούσιο Επιστημονικό και Εκπαιδευτικό Εργο:

- 56 δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξένα συνέδρια
- 74 μελέτες οι οποίες ανακοινώθηκαν σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια
- Συμμετοχή σε συγγραφή βιβλίων. Τελευταία συγγραφή: Συγγραφή κεφαλαίων του βιβλίου "Επίτομη Παιδιατρική" που εκδόθηκε από την Β' Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών (2012).
- Δεκάδες ομιλίες σε επιστημονικά συνέδρια και σεμινάρια. Τελευταίες δύο ομιλίες του,   το Σάββατο 2.4.2016 στο 9ο Συνέδριο Παιδιατρικής που οργάνωσε στο Ναύπλιο η  Εταιρεία Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Παιδιατρική.
- Προεδρεία σε επιστημονικά συνέδρια: Τελευταίο προεδρείο, την Παρασκευή 6.6.2014, στο 52ο Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο της Ρόδου, σε συνεδρίαση ελεύθερων ανακοινώσεων από το χώρο της Αναπτυξιακής και της Κοινωνικής Παιδιατρικής και της Εφηβικής Ιατρικής.
- Εκπαίδευση ειδικευομένων της Παιδιατρικής: Δεκάδες παιδίατροι έχουν εκπαιδευτεί από τον παιδίατρο Γεώργιο Τσόλα, στη διάρκεια της μακράς νοσοκομειακής θητείας του.
- Εκπαίδευση δεκάδων φοιτητών της Ιατρικής στην Παιδιατρική, στα χρόνια της παρουσίας του στην Β' Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Νοσοκομείο Παίδων "Π. & Α. Κυριακού".

Υπηρεσίες

Αναλαμβάνει, πέραν της ευρύτερης Παιδιατρικής φροντίδας και την εξειδικευμένη παρακολούθηση και αντιμετώπιση περιπτώσεων ΔΥΣΛΙΠΙΔΑΙΜΙΑΣ (συνήθως ΥΠΕΡΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΑΙΜΙΑΣ αλλά όχι μόνο) κατά επιστημονικώς άρτιο τρόπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.