ΘΕΟΣ Α. ΧΡΗΣΤΟΣ

Κρέμου 123, Αττική - Καλλιθέα 17675
210 9530575, 210 9530181
Σωτήρος Διός 13-15 & Λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου, Αττική - Πειραιάς
210 4134141
Νομός, Αττική
6932 448521, 6940 261438, 6989 595406 https://theoschristos.com christheos@ath.forthnet.gr

Βιογραφικό

Αθλητικές Κακώσεις

Ορθοπεδικός Ιατρός Ολυμπιακού

Ο χειρουργός ορθοπεδικός Θέος Χρήστος εδρεύει στην Καλλιθέα, είναι διευθυντής στην Ορθοπεδική Κλινική του Metropolitan Hospital και επικεφαλής του ιατρικού team της ομάδας ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς. Είναι ενεργό μέλος στην ESSKA (European Society for Sports Traumatology, Knee Surgery and Arthroscopy) και του ICRS (International Cartilage Repair Society).

Έχει ειδικότητα σε Αθλητικές Κακώσεις, Αρθροπλαστική γόνατος, Αρθροπλαστική ισχύου και Αρθροπλαστική ώμου.

Στην ορθοπεδική κλινική, με την υποστήριξη της σύγχρονης τεχνολογίας και την εφαρμογή των πλέον σύγχρονων ιατρικών μεθόδων, αντιμετωπίζει όλο το φάσμα τόσο των επειγόντων, όσο και των χρόνιων ορθοπεδικών παθήσεων. Με τη μέθοδο της ενδομυελικής ήλωσης αντιμετωπίζονται όλοι οι τύποι των καταγμάτων μακρών οστών.

Η Ορθοπεδική Κλινική αντιμετωπίζει όλες τις χρόνιες εκφυλιστικές παθήσεις των αρθρώσεων με τις τελευταίες γενεές αρθροπλαστικών.

Υπηρεσίες

  • Αθλητικές κακώσεις
  • Αρθροπλαστική γόνατος
  • Αρθροπλαστική ώμου
  • Αρθροπλαστική ισχίου


Ρομποτική Χειρουργική

Η ρομποτική χειρουργική παρέχει στον γιατρό την ακριβέστερη δυνατή άποψη του χειρουργείου καθώς το ρομποτικό μηχάνημα του παρέχει μεγενθυμένη τρισδιάστατη εικόνα, ενώ του δίνει μέγιστη άκριβεια χειρουργικών χειρισμών λογώ του ότι η κίνηση του ιατρού υποπολλαπλασιάζεται στην άκρη του εργαλείου απο εκατοστά σε μερικά χιλιοστά.

Videos

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.