ΤΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ανθέων 18α, Θεσσαλονίκη - Περαία 57019
2392 302210
Νομός, Θεσσαλονίκη
6974414076 takidis@takidistest.gr

Βιογραφικό

Ο Νικόλαος Τακίδης είναι Ρεφλεξολόγος μέλος του συλλόγου ελλήνων Ρεφλεξολόγων, έχει παρακολουθήσει το πρώτο σεμινάριο Νευρορεφλεξολογίας.
Έχει σπουδάσει βελονισμό & Βελόνισμό προσώπου  t.c.m καθώς και αισθητική προσώπου.
Ειναι πτυχιούχος βοηθός φυσικοθεραπείας και συγκεκριμένα έχει εργαστεί σε κέντρο αποκατάστασης για ανακούφιση μυοσκελετικών περιστατικών, καθώς & βοηθός Ακτινολόγου με πρακτική εξάσκηση στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσ/νικη.
Από το 1990 εργάζεται στο Ιατρείο παθολόγου Ιατρού της Θεσ/νίκης ειδικευθείς στο Βελονισμό με αντικείμενο ''Χρόνιους πόνους & απώλεια Βάρους''.
Εδώ και 1 χρόνο εχει δημιουργήσει το δικό του χώρο ο οποίος ονομάζεται ''Bioplasis energy'' και σας περιμένει να γνωριστείτε και να ανακουφιστείτε από χρόνιους πόνους, οσφυαλγία, ισχιαλγία, πονοκεφάλους, ημικρανίες, ιλλίγκους, ψυχολογικά σύνδρομα, άγχος, φοβίες, κατάθλιψη, έλεγχο βάρους.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.