ΣΚΕΝΤΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Evikon ΑΕΕ

Αγ. Γεωργίου 19, Αττική - Π. Ηράκλειο 14122
210 2833914, 210 2833963
Fax: 210 2833963
Νομός, Αττική
6972 870046 http://www.evikon.gr evikonsa@gmail.com

Βιογραφικό

H εταιρεία EVIKON AEE ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1989 από τον Σταμούλη Σκέντο, ο οποίος, δραστηριοποιείται στο χώρο των ιατρικών μηχανημάτων στις πωλήσεις και το service από το 1972. Σήμερα, διοικείται από τον ίδιο καθώς και από τον Ερωτόκριτο Σκέντο, υπεύθυνο του service με επίσης πολυετή πείρα στο χώρο.
 
Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην ελληνική και τη διεθνή αγορά. Εξειδικεύεται στην εισαγωγή, ανακατασκευή και πώληση υπερηχοτομογράφων υψηλών προδιαγραφών και απευθύνεται κυρίως σε καρδιολόγους, γυναικολόγους, παθολόγους, κτηνίατρους και ακτινολόγους. Μπορεί να εξοπλίσει πλήρως καρδιολογικά και γυναικολογικά ιατρεία σε ολόκληρη την Ελλάδα.
 

Υπηρεσίες

Η εξειδίκευσή της στο service κεφαλών, linear, convex, endovaginal, και 4D ειδικών περιπτώσεων, την καθιστά πρωτοπόρα στο χώρο και μία από τις ελάχιστες εταιρείες παγκοσμίως, που εξειδικεύεται σε αυτόν τον τομέα.
 
Η εταιρεία μας αποτελεί επίσημο αντιπρόσωπο αξιόλογων κατασκευαστικών εταιρειών του εξωτερικού. Μπορείτε να βρείτε εξεταστικές κλίνες,γυναικολογικές καρέκλες καθώς και πολλά ιατρικά έπιπλα απαραίτητα για τον εξοπλισμό του ιατρείου σας.
 
Με την έμπειρη καθοδήγησή μας μπορείτε να κάνετε την καλύτερη επιλογή για το χώρο σας.

Videos

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.