ΣΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - Cytolab

Δημ. Σούτσου 13 , (Πλησίον σε στάση Μετρό «Μέγαρο Μουσικής» & «Αμπελόκηποι», 5ος όροφος), Πλ.Μαβίλη Αττική - Αμπελόκηποι 115 21
210 6440110
Fax: 210 6467077
Νομός, Αττική
6941 422464 http://www.cytolab.gr info@cytolab.gr

Βιογραφικό

Ο Κυτταρολόγος-Παθ/νος Ιωάννης Σιανός M.D. είναι ιδρυτής και ο υπεύθυνος του κυτταρολογικού εργαστηρίου CytoLab/ΒιοΠαπ. Είναι Μέλος Διεθνούς Ακαδημίας Κυτταρολογίας – Παθ/μίας (M.I.A.C.) και Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών.
Το κυτταρολογικό εργαστήριο CytoLab/ΒΙΟ-ΠΑΠ στην Αθήνα, με  συνεχή παρουσία στο χώρο από το 1985 και πολυετή εμπειρία, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες που αφορούν στη συνολική ανατομική παθολογία και κυτταροπαθολογία. Στις υπηρεσίες συμπεριλαμβάνονται όλες οι υπηρεσίες της μεταφοράς/λήψης δείγματος, την προετοιμασία, την ανάλυση και την τελική έκθεση των αποτελεσμάτων των ασθενών.

 

Ωράριο

Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη: 18:30μμ -  20:30μμ

Υπηρεσίες

• Λήψη & Εκτέλεση Τεστ Παπ
• Λήψη & Εκτέλεση Thin Prep (Τεστ Παπ - Υγρή Φάση). Είναι η Νέα Μονοστοιβαδική Τεχνική του Τεστ Παπανικολάου. Επιτρέπει ευκολότερα την ανίχνευση και τυποποίηση των στελεχών του ιού του ανθρώπινου θηλώματος (H.P.V).
• Κολποσκοπήσεις
• Διάγνωση παρακεντήσεων δια λεπτής βελόνης (θυρεοειδής κλπ.)
• Διάγνωση εξετάσεων κυτταρολογικών υγρών
• Διάγνωση βιοψιών

Προσφορές

      

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.