ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Παπαδιαμάντη 1, Αττική - Κηφισιά 14562
210 8010466
Νομός, Αττική
6948 404394 https://www.saracen.gr sarakinosantonios@yahoo.com

Βιογραφικό

Ο ιατρός Σαρακηνός Αντώνης είναι απόφοιτος της ιατρικής σχολής “Universitatea de medicina si farmacie” του Ιασίου της Ρουμανίας. Μετά το πέρας των σπουδών, και αφού ακολούθησε η αναγνώριση των σπουδών από την ελληνική ιατρική σχολή, συνεργάστηκε με Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (τμήμα Ανατομίας)

Κατά την διάρκεια της ενασχόλησης του με περιστατικά που άπτονται της γενικής χειρουργικής, εκπληρώνει τα στρατιωτικά του καθήκοντα ώς ιατρός σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού.

Ακολουθεί η τρίμηνη πρακτική στο γενικό νοσοκομείο της Λαμίας, και στην συνέχεια στελεχώνει το περιφερικό ιατρείο Πετρωτού, του κέντρου υγείας Δομοκού. 

Ειδικεύεται στο παθολογικό τμήμα του ψυχιατρικού νοσοκομείου Αττικής για ένα έτος, κατά την διάρκεια του οποίου ξεκινάει και το μεταπτυχιακό του στο γνωστικό αντικείμενο της επειγοντολογίας και ειδικότερα στην καρδιοαναπνευστική αναζοωγόνηση.

Ακολουθεί η ειδικότητα της Δερματολογίας στο νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδισίων Νοσημάτων «Ανδρέας Συγγρός», όπου και λαμβάνει τον τίτλο της ειδικότητας.

Κατά την διάρκεια της ειδίκευσης ξεκινάει και την διατριβή του στο τμήμα ειδικών λοιμώξεων του νοσοκομείου Ανδρέας Συγγρός με θέμα « Διευρεύνηση Καρκίνων μη- AIDS σε οροθετικούς (HIV) ασθενείς».

Υπηρεσίες

Αισθητική Δερματολογία.
Δερματοχειρουργική.
Κλινική Δερματολογία.
Θεραπεία Ακμής

Videos

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.