ΠΡΟΚΟΠΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ MD

Πυθαγόρα 3, 11ος όροφος, METROPOLITAN GENERAL Αττική - Αθήνα (Κέντρο) 10680
210 6502000
Νομός, Αττική
6977 367317 dszprokopakis@gmail.com

Βιογραφικό

Νευροχειρουργός - Γεννημένος στις 22/6/1964 στη Θεσσαλονίκη, φοίτησα στην Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ.
Ασκήθηκα στη γενική χειρουργική στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στο 424 Στρατιωτικό Γεν. Νοσοκομείο και στο ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ Αντικαρκινικό Νοσοκομείο υπό τον καθηγητή Γ. Μπλάτζα. Επίσης, ασκήθηκα στη νευροχειρουργική, στο Νοσοκομείο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης και στο Νοσοκομείο Ρίου – Πάτρας υπό τον καθηγητή Ν. Παπαδάκη.

Μετά τη λήψη της ειδικότητας μου, εργάσθηκα στο Νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ» υπό τον καθηγητή Ν. Παπαδάκη. Αργότερα ανέλαβα την υπευθυνότητα του νευροχειρουργικού τμήματος του ομίλου EUROMEDICA και κατόπιν αυτού εργάστικά στο ΙΑΣΩ GENERAL εκτελώντας όλες τις επεμβάσεις εγκεφάλου, σπονδυλικής στήλης και ματαμόσχευσης βλαστοκυττάρων στο νωτιαίο μυελό, σε ασθενείς με τραυματική βλάβη νωτιαίου μυελού.

Αυτό το διάστημα βρίσκομαι στην Κεντρική Κλινική Αθηνών και αντιμετωπίζω με την ομάδα μου τα νευροχειρουργικά περιστατικά της κλινικής.

Έχω συμμετάσχει ως Ειδικός Νευροχειρουργός:
Στο Παγκόσμιο συνέδριο Νευροχειρουργικής στην Αίγυπτο, με παρουσίαση επεμβάσεων όγκων εγκεφάλουτης βάσης κρανίου. Στο Παγκόσμιο συνέδριο Νευροχειρουργικής στο Μαρόκο. Προσκεκλημένος από την Scient’X στη Ρώμη, για παρουσίαση νέων τεχνικών και μελέτης στην Σπονδυλική Στήλη.

Εξειδίκευση
Στην Πορτογαλία υπό τον καθηγητή Carlos Lima στη μεταμόσχευση βλαστοκυττάρων οσφρητικού βλενογόνου σε ασθενείς με τραυματικές βλάβες νωτιαίο μυελού. Υπό τον καθηγητή Perren (Γαλλίας) στη σπονδυλική στήλη.

Υπηρεσίες

Η ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ. Ο ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ  Κος ΠΡΟΚΟΠΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

  • Σπονδυλική Στήλη.
  • Μεταμόσχευση Βλαστοκυττάρων.
  • Χειρ. Εγκεφάλου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.