Περράκης Εμμανουήλ

Πραξιτέλους 111, (2ος όροφος) Πειραιάς - Κέντρο 18532
210 4115177
6945 859297 http://www.orthododikos-peiraias.gr/ info@orthododikos-peiraias.gr

Βιογραφικό

Ο ειδικός ορθοδοντικός Εμμανουήλ Γ. Περράκης σ’ ένα σύγχρονα διαμορφωμένο χώρο στον Πειραιά, εφαρμόζει υψηλών προδιαγραφών θεραπευτικές τεχνικές στους πελάτες του που το επισκέπτονται από όλη την Αθήνα.

Προληπτική ορθοδοντική θεραπεία για διακοπή βλαβερών συνηθειών & διατήρηση χώρου σε παιδιά σε προσιτές τιμές. Μηχανήματα
τύπου Hawley για παιδιά
Λευκά και μεταλλικά brachets - σιδεράκια για διόρθωση ορθοδοντικών ανωμαλιών
Πρωτοποριακή τεχνική με διαφανείς νάρθηκες για εφήβους & ενηλίκους σε ανταγωνιστικό κόστος.

Αόρατοι διαφανείς ορθοδοντικοί νάρθηκες: μια σειρά από λεπτούς διαφανείς νάρθηκες σε σχήμα πετάλου με ακριβή εφαρμογή πάνω στα δόντια, πετυχαίνουν σταδιακή μετακίνηση και διόρθωση των αποκλίσεών τους.

Τα οφέλη της τεχνικής:
Διάρκεια θεραπείας 8-10 μήνες κατά προσέγγιση
Τέλεια αισθητική
Διατήρηση καλύτερης στοματικής υγιεινής
Καλύτερη επαφή δοντιών που βοηθά στο σωστό βούρτσισμά τους και την αποφυγή εμφανίσεως τερηδόνας, ουλίτιδας και περιοδοντίτιδας
Σωστή λειτουργία των αρθρώσεων του στόματος
Βιολογικός τρόπος μετακίνησης δοντιών με ήπια ένταση δυνάμεων
Εξαιρετική σχέση κόστους - αποτελέσματος
Δεν υπάρχει ηλικιακός περιορισμός
Οι ασθενείς δεν περιορίζονται από αισθητικούς, κοινωνικούς και επαγγελματικούς λόγους
Επιδρά ψυχολογικά στην αυτοπεποίθηση του ανθρώπου, χαρίζοντας ένα χαρούμενο και φωτεινό χαμόγελο

Οι αόρατοι διαφανείς ορθοδοντικοί νάρθηκες είναι μία τεχνολογική πρωτοπορία στον τομέα της σύγχρονης ορθοδοντικής, που γνωρίζει τεράστια απήχηση, καθώς είναι ο πλέον φυσιολογικός και ανώδυνος τρόπος για να αποκτήσει κανείς μία άρτια, σωστή , υγιή και καλαίσθητη οδοντοστοιχία. Με ανώδυνες διαδικασίες επιτυγχάνεται η στοματική υγιεινή αλλά και το αισθητικό αποτέλεσμα, που αναδεικνύουν το χαμόγελό σας. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πολλοί διάσημοι, επώνυμοι, καλλιτέχνες, μοντέλα, δημοσιογράφοι και γενικότερα άτομα που απολαμβάνουν τα φώτα της δημοσιότητας και προβάλλονται στα media, καταφεύγουν στην πρωτοποριακή αυτή τεχνική, αναβαθμίζοντας έτσι την εικόνα τους και την στοματική τους υγιεινή. Ανακαλύψτε και εσείς την μέθοδο που θα σας χαρίσει το τέλειο χαμόγελο!

Videos