ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Δ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, MD

Λ. Μεσογείων 107, (3ος όροφος - Νοσ. Ερρίκος Ντυνάν Α' Κτίριο) Αττική - Χολαργός 15562
6951 682117
Νομός, Αττική
6951 682117 apmpakogiannis@gmail.com

Βιογραφικό

Από το 2017 Διευθυντής Χειρουργικής Ομάδας Μαστού Ερρίκος Ντυνάν

Ο ιατρός Απόστολος Μπακογιάννης γεννήθηκε στη Ρόδο το 1968. Μεγάλωσε και πήρε τις πρώτες γνώσεις του στη Γερμανία. Υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό ως οπλίτης ιατρός σε κλιμάκια ΤΕΝΞ (ναρκαλιευτές ξηράς) και το αγροτικό ιατρείο στο χωρίο Ασκληπιείο της νοτιοανατολικής Ρόδου.

Ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στη Γενική Χειρουργική στην 4η Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και στο Κέντρο Μαστού του αντικαρκινικού Νοσοκομείου Άγιος Σάββας.

Πήρε τον τίτλο του ειδικού Γενικού Χειρουργού το 2006 και έκτοτε εργάζεται στο Κέντρο Μαστού του Νοσοκομείου Υγεία. Έχει παρακολουθήσει συνέδρια σε πολλά μέρη του κόσμου και έχει παρουσιάσει σαν ομιλητής διάφορες εργασίες. Εκπαιδεύτηκε στη σύγχρονη Χειρουργική Μαστού (λεμφαδένας φρουρός, ογκοπλαστική χειρουργική)στο κορυφαίο παγκοσμίως κέντρο Μαστού του Μιλάνου υπό τον καθηγητή Veronese και στο κέντρο Μαστού του Αγ. Σάββα.

Συμμετέχει σε διάφορες επιστημονικές εταιρείες και επιτροπές(επιτροπή κρίσης ικανότητας Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας).
Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου μάστερ και υ. Διδάκτωρ Ιατρικής.

Χειρουργός Διευθυντής Γ' Κλινικής Μαστού ΙΑΣΩ General

Συνεργάζεται με τα Νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ, Λευκό Σταυρό και Dr Hospital εκτελώντας όλες τις χειρουργικές και ογκοπλαστικές επεμβάσεις του τομέα του.

Υπηρεσίες

Καρκίνος Μαστού - Ογκοπλαστική Χειρουργική
Παθήσεις θυρεοειδούς και παραθυρεοειδών αδένων που απαιτούν χειρουργική αντιμετώπιση.
 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.