ΛΑΙΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (Λαΐνης)

Βιογραφικό
Θέτιδος 4, Αττική - Αθήνα (Κέντρο) 11 528
210 7238880
Fax: 210 7238885
Γαλλίας 12, Μαγνησία - Βόλος 38221
24210 27127
Fax: 24210 27127
Νομός, Αττική
Νομός, Μαγνησία
6978446100 http://www.testpap.com lainisandreas@gmail.com

Βιογραφικό

Τα κυτταρολογικά εργαστήριά μάς βρίσκονται στην Αθήνα, Θέτιδος 4 & Μιχαλακοπούλου (“Οπισθεν Χίλτον) και στο κέντρο του Βόλου, Γαλλίας 12 & Κ.Καρτάλη, λειτουργικά, αισθητικά αναβαθμισμένα και πρόσφατα ανακαινισμένα. Είναι από τα αρτιότερα εξοπλισμένα εργαστήρια κυτταρολογίας με πλούσιο, σύγχρονο εξοπλισμό και διεκπεραιώνει πολύ μεγάλο αριθμό εξετάσεων ετησίως. Υιοθετεί διαρκώς νέες τεχνικές και μεθόδους που υποστηρίζουν τη διαγνωστική ακρίβεια των κυτταρολογικών εξετάσεων, διευκολύνοντας έτσι του ασθενή αλλά και τον θεράποντα ιατρό στην επιλογή της προσφορότερης θεραπευτικής αντιμετώπισης. Τα προς εξέτασιν υλικά συνίστανται κυρίως σε επιχρίσματα αποφολιδωτικής κυτταρολογίας και σε αναρροφητικές βιοψίες δια λεπτής βελόνης (F.N.A.).

Η διεκπεραίωση των εξετάσεων είναι ταχεία, οι απαντήσεις αξιόπιστες και κατά κανόνα συσχετιζόμενες με τα ιστολογικά ευρήματα των ιδίων ασθενών.

Ειδικός Εξοπλισμός:

Κυτταρολογίας υγρής φάσης (Thin Prep). Με την εν λόγω τεχνική αυξάνεται σημαντικά η διαγνωστική ακρίβεια στα κολποτραχηλικά επιχρίσματα κατά Παπανικολάου καθώς και στα υγρά σωματικών κοιλοτήτων (Π.χ. εκπλύματα περιτοναϊκής κοιλότητας, δουγλασείου χώρου κ.α.) ή τις βιοψίες δια λεπτής βελόνης (F.N.A.).
Ψηφιακή κάμερα με δυνατότητα λήψης κυτταρολογικών εικόνων μέσω μικροσκοπίου.
Ειδικός εξοπλισμός για εφαρμογές ανοσοκυτταροχημείας.
Ειδικός εξοπλισμός για μοριακές εξετάσεις και εφαρμογή PCR.
Στο υλικό που λαμβάνεται από τον τράχηλο της μήτρας και που προορίζεται για εξετάσεις με κυτταρολογία υγρής φάσης (thin prep pap test) μπορεί ταυτόχρονα να πραγματοποιηθεί ανίχνευση και τυποποίηση των στελεχών του ιού του ανθρώπινου θηλώματος (H.P.V) καθώς και ταυτοποίηση χλαμυδίων και άλλων λοιμογόνων παραγόντων (π.χ. μυκόπλασμα, ουρεόπλασμα, HSV, CMV, κ.α).

Προσφορές

Προσφορά : 35 ευρώ το καινούριο Test pap.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.