ΛΑΓΟΥ Χ. ΑΝΝΑ

Μαρασλή 13, Αττική - Κολωνάκι 10676
210 7290932
Νομός, Αττική
annitaki20002000@yahoo.com

Βιογραφικό

Περιοδιοντολόγος - Εμφυτευματολόγος
Ειδικευμένη στο Πανεπιστήμιο TUFTS Βοστώνης ΗΠΑ 
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών  το 1994.
Στη συνέχεια ακολούθησε τριετείς μεταπτυχιακές σπουδές με αντικείμενο την Περιοδοντολογία και τα Εμφυτεύματα στο Tufts University, School of Dental Medicine στη Βοστώνη των Η.Π.Α απ’όπου και έλαβε το πτυχίο της καθώς και το Master of science με τίτλο “ The use of resin ionomer to treat root furcation of molar teeth”.Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, έλαβε το διδακτορικό της από την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών και κατόπιν εκπαιδεύτηκε και πιστοποιήθηκε στις στοματικές εφαρμογές Laser λαμβάνοντας τις πιστοποιήσεις Module I και ΙΙ της SOLA International.

Συμμετείχε στην εκπαίδευση των προπτυχιακών φοιτητών στο τομέα της Περιοδοντολογίας στο Tufts University, School of Dental Medicine στη Βοστώνητων Η.Π.Α  καθώς και των προπτυχιακών και μεταπτυχιακώνφοιτητών της Περιοδοντολογίας  στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών.Είναι μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Περιοδοντολογίας,της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Περιοδοντολογίας,της Ακαδημίας Οστεοενσωμάτωσης, της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρίας καθώς και της Εταιρίας Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης όπου τελεί και καθήκοντα τακτικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

Συμμετέχει τακτικά σε οδοντιατρικά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό με παρουσιάσεις που αφορούν στις πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της Περιοδοντολογίας και των εμφυτευμάτων. Έχει διατελέσει ενεργό μέλος του εκπαιδευτικού προσωπικού διοργάνωσης και τέλεσης Μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων για οδοντιάτρους.

Τα τελευταία δεκαοκτώ χρόνια, η Δρ. Άννα Χ. Λαγού  εργάζεται στο Περιοδοντολογικό της  ιατρείο στο Κολωνάκιόπου, εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνικές,  παρέχει αποκλειστικά υπηρεσίες που αφορούν στην:

  • Χειρουργική τοποθέτηση εμφυτευμάτων
  • Πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των περιοδοντικών ιστών
  • Ανάπλαση των μαλθακών (ούλα) και σκληρών (οστούν) ιστών
  • Πλαστική χειρουργική των  ιστών.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.