Blog_offers

Βρίσκεστε Εδώ:

Προβολή Βιογραφικού

Portrait_screenshot_1
Γεροντή Ανδριάνα - ΚΕΘΕΣΥ
Γραφείο 1o: Λεωφ. Κηφισίας 38, (έναντι President), 11526, Ν. Αττικής - Αμπελόκηποι
Τηλ.: 215 5151681

Κιν: 6936 504508
Email: info@kethesy.gr
Website: https://www.kethesy.gr/

Καθημερινά 10:00 - 21:30
Σάββατο 10:00 - 18:00

Social Media

Πληροφορίες

Εμείς εδω στο ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. , δεν είμαστε τέλειοι.. είμαστε όμως αληθινοί... κάνουμε λάθη... ζητάμε συγνώμη.. διασκεδάζουμε και φωνάζουμε δυνατά.. δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες.. είμαστε υπομονετικοί και συγχωρούμε.. κάνουμε αγκαλιές και αγαπάμε δυνατά!!!

Το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ ξεκίνησε να λειτουργεί το 2001 με κύριο στόχο, την προαγωγή της Ψυχικής Υγείας, παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, μέσω Συμβουλευτικής Αγωγής – Αυτογνωσίας και Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων.
Δημιουργός του Κέντρου είναι η Ανδριάννα Γεροντή, η οποία όλα αυτά τα χρόνια, δεν έπαψε στιγμή να ενδιαφέρεται για την ορθότερη λειτουργία του Κέντρου και την καλύτερη δυνατή προσφορά στους ανθρώπους.

Σαν αποτέλεσμα όλης αυτής της προσπάθειας, ένας αρκετά μεγάλος αριθμός παιδιών και ενηλίκων, έχουν μάθει να αξιοποιούν τις δυνατότητές τους, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή τους και αντιμετωπίζοντας επιτυχώς τις δυσκολίες της καθημερινότητας τους.

Το Κέντρο μας, στελεχώνεται από μια έμπειρη ομάδα ειδικών: Ψυχολόγων, Παιδοψυχολόγων, Λογοπαιδικών, Εργοθεραπευτών, Διατροφολόγων, Ομοιοπαθητικών Ιατρών, Βελονιστών, οι οποίοι επιλέχθηκαν με κριτήρια όχι μόνο βάση της εμπειρίας και των ικανοτήτων τους, αλλά και Ανθρωπιάς Αγάπης και Ευαισθητοποίησης προς τον συνάνθρωπο.

Επειδή λοιπόν, οι πράξεις είναι εκείνες που αποδεικνύουν, στο ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. , προσφέρονται όλο τον χρόνο και Δωρεάν για όλους:
1. Δωρεάν μια πρώτη Συνεδρία Συμβουλευτικής
2.Διάγνωση Μαθησιακών Δυσκολιών.


Γεροντή Ανδριάνα - Διευθύντρια ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ

Ξεκίνησα τις σπουδές μου στον τομέα της Ψυχολογίας στο Luton University της Αγγλίας και συνέχισα στο SouthEastern College στην Ελλάδα.

Εκπαιδεύτηκα στον Συντονισμό Ομάδων Σχολών Γονέων, στις Διαταραχές Λόγου, στις Μαθησιακές Δυσκολίες, στην Χοροθεραπεία για Ενήλικες (Laban Analysis) και στην Κινητική Θεραπεία για παιδιά (Veronica Sherborne.)

Στην Κλινική Ψυχοπαθολογία στην Συνθετική Ψυχοθεραπεία, στην Ομαδική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία, στην Ατομική και Οικογενειακή Συστημική Αναπαράσταση, στην Κλινική Ύπνωση, στην σωματικά επικεντρωμένη θεραπεία Gestalt, στο Body Mirror System, στο Theta Healing Level 1 και 2 και Δικαστική Ψυχολογία και Εγκληματολογία.

Μέσα από όλη αυτή τη γνώση και την εμπειρία των δεκαέξι χρόνων, δημιούργησα την Μέθοδο «Από Πιόνι Βασιλιάς» μέσω της οποίας μπορεί κάποιος να δουλέψει και να λύσει, θέματα Αυτοπεποίθησης.

Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους ανθρώπους να κατανοήσουν τον εαυτό τους και να έρθουν σε επαφή με την απίστευτη δύναμη που κρύβουν μέσα τους, ώστε να οδηγηθούν σε ένα κόσμο αγάπης, αποδοχής και κατανόησης.

Κάτι που όλοι έχουμε ανάγκη και δικαιωματικά αξίζουμε!

Υπηρεσίες

 • Συμβουλευτική
 • Ψυχοθεραπεία
 • Ομάδες Αυτογνωσίας
 • Ομάδες Γονέων
 • Διαταραχές Άγχους
 • Διαταραχές Διατροφής
 • Αγωγή Δυσλεξίας και Δωρεάν Διάγνωση
 • Λογοθεραπεία
 • Εναλλακτικές Θεραπείες
 • Βιοσυντονισμός
 • Παιδαγωγικά Σεμινάρια
 • Βιωματικά Σεμινάρια
 • Εκπαιδεύσεις

Φωτογραφίες

Thumb_screenshot_2

Χάρτης