Blog_offers

Βρίσκεστε Εδώ:

Προβολή Βιογραφικού

Portrait_screenshot_3
Κέντρο Ποδιού
Γραφείο 1o: Σόλωνος 100, 10680, Ν. Αττικής - Αθήνα (Κέντρο)
Τηλ.: 210 3610100
Fax: 210 3647100
Γραφείο 2o: Αργυροπούλου 9, 14562, Ν. Αττικής - Κηφισιά
Τηλ.: 210 3610100
Fax: 210 3647100

Κιν:
Email: info@kentropodiou.gr
Website: http://www.kentropodiou.gr/

Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή: 8:00 - 16:00
Τρίτη - Πέμπτη: 8:00 - 20:00
Σάββατο: 9:00 - 15:00

Social Media

Πληροφορίες

Κέντρο Ποδιού - Ποδολογικό Κέντρο Αθηνών

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
Το "ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΙΟΥ" εντείνοντας διαρκώς τις προσπάθειες για συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, συνδυάζοντας τη γνώση και την κατάρτιση του προσωπικού του με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, φιλοδοξεί να προσφέρει πάντα ΑΡΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΟΔΟΛΟΓΙΑΣ!
Στον ανακαινισμένο εξ’ ολοκλήρου χώρο μας επί της οδού Σόλωνος, αρ. 100, περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε τις γνώσεις μας!

ΠΟΔΙΑΤΡΙΚΗ - ΠΟΔΟΛΟΓΙΑ  : Η Εξειδίκευση σε προβλήματα κάτω άκρων.
Οι έμπειροι Ποδίατροι και Ποδολόγοι του ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΙΟΥ αναλαμβάνουν να σας ανακουφίσουν από οποιοδήποτε πρόβλημα που αφορά σε επίπονες καταστάσεις των κάτω άκρων:
Κάλοι, σκληρύνσεις, είσφρυση νυχιών (νύχια που μπαίνουν στο δέρμα), μυρμηγκιές, ξηροδερμία πελμάτων, μυκητιάσεις δέρματος, μυκητιάσεις νυχιών, πτερναλγία (πόνοι στην φτέρνα),  ονυχογρύπωση, ονυχοκρύπτωση, μεταταρσαλγία, περιποίηση διαβητικού ποδιού.

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες:
Ποδιατρική - Ποδολογία

Ιατρικές Υπηρεσίες :
- Ορθοπεδικός
- Διαβητολόγος
- Ενδοκρινολόγος
- Αγγειολόγος

ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΑΚΡΟΥ ΠΟΔΟΣ

Έρευνες έχουν αποδείξει, ότι κατά μέσον όρο, ο άνθρωπος εκτελεί 8,000 με 10,000 βήματα την ημέρα.

Με άλλα λόγια δηλαδή, καθένας από εμάς  πραγματοποιεί  βαδίζοντας κατά τη διάρκεια της ζωής του, τέσσερις φορές το γύρο της γης. Κι όμως, η υγεία των ποδιών μας, αυτού του τόσο σημαντικού μέρους του ανθρωπίνου σώματος, συχνά παραβλέπεται.

Τα πόδια μας, είναι ένα αριστούργημα βιολογικής μηχανικής. Οι λειτουργικές τους ικανότητες είναι εκπληκτικές.

Η δύναμη, η ελαστικότητα και η ευλυγισία που τα χαρακτηρίζει, τους επιτρέπει να μεταφέρουν και να αντέχουν τεράστια βάρη και πιέσεις στην καθημερινή μας ζωή.

Για να αντιληφθούμε την σημασία της υγείας των ποδιών και την αξία της Ποδιατρικής - Ποδολογίας, θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι τα πόδια μας αποτελούν μια πραγματικά πολύπλοκη κατασκευή η οποία αποτελείται : από  26 οστά, 33 αρθρώσεις, 107 συνδέσμους, 19 μυς και τένοντες, ενώ παράλληλα οι φλέβες επιστρέφουν το αίμα από τα πόδια προς την καρδιά ενάντια στους νόμους της βαρύτητας. Τα 52 οστά των 2 ποδιών αποτελούν αριθμητικά το 25% όλων των οστών του σώματος. Το να καταπονεί λοιπόν κανείς τα πόδια του δεν είναι ούτε απλό, ούτε αθώο.

Όπως μας λένε διάφορες έρευνες, το 75%  περίπου των ανθρώπων, θα παρουσιάσουν σε κάποια στιγμή της ζωής τους προβλήματα στα πόδια τους (διαφορετικού βαθμού και σοβαρότητας) !
Η συχνότητα των προβλημάτων των ποδιών είναι 4 φορές μεγαλύτερη στις γυναίκες παρά στους άνδρες. Να σημειώσουμε εδώ ότι περίπου το 90% όλων των επεμβάσεων που πραγματοποιούνται για την αντιμετώπιση συνηθισμένων προβλημάτων στα πόδια, γίνονται σε γυναίκες!!!

Τα πόδια όπως και άλλα μέρη του σώματος χρειάζονται προσεκτική φροντίδα. Οι παθήσεις των ποδιών συγκαταλέγονται στα συχνότερα προβλήματα υγείας.

Ορισμένα προβλήματα των ποδιών έχουν σχέση με την κληρονομικότητα. Ωστόσο, τα περισσότερα νοσήματα που προσβάλλουν τα πόδια σχετίζονται με τη φθορά που συσσωρεύεται με το πέρασμα του χρόνου. Επίσης η κατάχρηση ή η κακή χρήση των ποδιών και η αμέλεια φροντίδας τους, συμβάλλουν σε μεγάλο ποσοστό των παθήσεων που τα προσβάλλουν.

Περιποίηση Διαβητικών Ελκών - Διαβητικό Πόδι
Κατασκευή Ορθοτικών Πελμάτων

Επίσκεψη κατ' οίκον στο Κέντρο Αθηνών.

Βίντεο

Χάρτες