ΚΑΡΥΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ M.D., F.E.B.U

Εντός Κλινικής Αγίου Λουκά, (2ος όροφος) Θεσσαλονίκη - Πανόραμα 54639
2310 390639, 2310 380072
Νομός, Θεσσαλονίκη
http://www.urosurg.gr gkarydas@hotmail.com

Βιογραφικό

Ο Dr Καρύδας Γεώργιος, M.D., F.E.B.U. είναι Ουρολόγος στη Θεσσαλονίκη. Είναι Fellow of the European Board of Urology, Διδάκτωρ Δ.Π.Θ. και Μετεκπαιδευθείς στη Μ. Βρετανία, Freeman Hospital, University of Newcastle. 

Με πολυετή εμπειρία στη χειρουργική ουρολογία και εκ των πρωτοπόρων των λαπαροσκοπικών ουρολογικών επεμβάσεων στην Ελλάδα, πιστοποιημένος χειρουργός κονσόλας του ρομποτικού συστήματος Da Vinci, Intuitive, παρέχει υπηρεσίες πάνω στην Ρομποτική και Λαπαροσκοπική Ουρολογία, στην Ουρολογική Ογκολογία, στην Ενδοουρολογία, στην Παιδοουρολογία, στη Γυναικεία Ουρολογία και στην Ανδρολογία. 

Είναι ιδρυτικό μέλος της χειρουργικής ουρολογικής ομάδας UroSurg, μαζί με τους Ουρολόγους Δημόπουλο Παναγιώτη και Καμπάνταη Σπύρο, η οποία με συνεργατική δράση και με τεχνολογίες αιχμής ασκεί την πλέον σύγχρονη Ουρολογία, εφάμιλλη με τα μεγαλύτερα κέντρα του εξωτερικού. 

Συνεργάζεται με την Κλινική του Αγίου Λουκά, όπου και χειρουργεί.


Υπηρεσίες

  • Ενδοουρολογία, Ουρολογική Ογκολογία
  • Λαπαροσκοπική, Ρομποτική Ουρολογία
  • Παιδοουρολογία, Ανδρολογία
  • Γυναικεία Ουρολογία

Videos

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.