Η ΒΗΘΑΝΙΑ - ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ

Λεωφόρος Μαραθώνος 53, Αττική - Ν. Μάκρη 19005
22940 96431, 6944505890
Fax: 22940 97643
Νομός, Αττική
6942 654104 vithania@hotmail.com

Βιογραφικό

Η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων – Οίκος Ευγηρίας Βηθανία στεγάζεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις στη Νέα Μάκρη Αττικής. Σε πολύ μικρή απόσταση από την Αθήνα, σε ένα ευχάριστο, άνετο και φιλόξενο περιβάλλον, μέσα στη φύση, φροντίζουμε με ιδιαίτερη προσοχή και ευαισθησία για τις ανάγκες της τρίτης ηλικίας.

Ο οίκος ευγηρίας Βηθανία λειτουργεί από το 1960 και μέσα από τη μεγάλη εμπειρία και το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας φροντίζουμε καθημερινά να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.  Στόχος μας είναι οι φιλοξενούμενοί μας να νοιώσουν οικεία και να γίνουν μέλη της μεγάλης μας οικογένειας.

Με πολλές και συχνές δραστηριότητες, εκδρομές και  διαδραστικές, ψυχαγωγικές εκδηλώσεις δίνουμε μια ευχάριστη νότα στην καθημερινότητα. Παράλληλα στους άνετους, προσεκτικά διακοσμημένους χώρους μας δημιουργούμε ένα ζεστό, οικογενειακό περιβάλλον. Φροντίζουμε για τις ιδιαίτερες, ατομικές ανάγκες του καθένα ξεχωριστά, με απόλυτο σεβασμό στην προσωπικότητα του και προσφέρουμε όχι μόνο ιατρική αλλά και ψυχολογική υποστήριξη. Καταρτισμένοι γιατροί επισκέπτονται σχεδόν καθημερινά τις εγκαταστάσεις μας ενώ αντιμετωπίζουμε οποιοδήποτε πρόβλημα άμεσα, με 24ωρη ιατρική υποστήριξη.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.