ΓΚΟΥΤΖΙΟΥΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ

Κων. Καραμανλή 32, Θεσσαλονίκη (Κέντρο) 546 39
2310 842255, 2310 400226 (Διαβαλκανικό Νοσ.)
Νομός, Θεσσαλονίκη
6972 234140 https://gkoutzioulisfotis.gr/ fotisgk@hotmail.gr

Βιογραφικό

Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος

Το Κέντρο Γονιμότητας και Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης  - www.fivi.gr/team/fwtios-gkoutzioylis- αποτελεί μία πρωτοποριακή μονάδα με σταθερή παρουσία στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Στα 23 χρόνια λειτουργίας του κέντρου η μακροχρόνια πείρα των γιατρών αλλά και η εξειδίκευση του προσωπικού εγγυάται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου παραμένοντας πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων.

Η ιατρική στην εποχή μας λόγω της περιπλοκότητάς της ασκείται καλύτερα με τη συνεργασία πολλών ειδικοτήτων και σε χώρους με την κατάλληλη υποδομή. Αυτό είναι φυσικό να επιτυγχάνει καλύτερα αποτελέσματα, κυρίως όμως να παρέχει στο μέγιστο δυνατόν ασφάλεια στις γυναίκες που υποβάλλονται σε θεραπεία κάτι που θα πρέπει να αποτελεί πρωταρχικό μέλημα πέραν και πάνω από την επίτευξη εγκυμοσύνης. Συνειδητοποιώντας αυτή την αντίληψη οι γιατροί του κέντρου επέλεξαν εξ αρχής να λειτουργήσουν στα πλαίσια ενός οργανωμένου νοσηλευτηρίου εξασφαλίζοντας έτσι άμεση πρόσβαση και σε άλλους χώρους και μέσα νοσηλείας, με την υποστήριξη και άλλων ειδικών ή διαγνωστικών μέσων, στις σπάνιες έστω περιπτώσεις που αυτό ίσως απαιτηθεί. Όπως συνέβη και με την κλινική «Κυανούς Σταυρός», στο παρελθόν το «Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο» που αναμφίβολα είναι ένα από τα αρτιότερα νοσηλευτήρια της χώρας, αποτελεί εγγύηση στον τομέα αυτό.

Πολιτική του κέντρου είναι, πριν την Εξωσωματική Γονιμοποίηση, να εξαντλούνται όλες οι άλλες απλούστερες τεχνικές ανάλογα με την ένδειξη, κατά περίπτωση και αιτιολογημένα, ακολουθώντας μια μεθοδολογία που συνάδει με τα αναγνωρισμένα διεθνή standards. Η ελάχιστη ιατρική επιβάρυνση και η μέγιστη δυνατή προστασία των ασθενών αποτελεί κορυφαίο μέλημα, παράλληλα με την επίτευξη του επιδιωκόμενου στόχου.

Για λόγους δεοντολογίας, τα ζευγάρια στα οποία η Εξωσωματκή Γονιμοποίηση ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδος καταλήξει σε κύηση, ενθαρρύνονται πάντα να επανέλθουν στον γυναικολόγο που τις παρέπεμψε. Αν οι γυναίκες το ζητήσουν και με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει παραπέμπων ιατρός, οι γιατροί του κέντρου αναλαμβάνουν την περαιτέρω παρακολούθηση της κύησης των γυναικών αυτών, προσφέροντας ολόκληρο το φάσμα των απαραίτητων ιατρικών πράξεων μέχρι τέλους στον ίδιο χώρο.

Η Εξωσωματική Γονιμοποίηση από μόνη της δεν αποτελεί υποχρεωτικά ένδειξη Καισαρικής Τομής για τους γιατρούς του Κέντρου κι αυτό είναι μια από τις αιτίες των πολύ χαμηλών ποσοστών καισαρικής τομής που αυτοί εμφανίζουν (τα χαμηλότερα ποσοστά στη χώρα μας και από τα πιο χαμηλά διεθνώς: ≤20%).

Η προσφορά υπηρεσιών σε ολόκληρο το φάσμα της Ειδικότητας της Μαιευτικής και Γυναικολογίας αποτελεί ενσυνείδητη επιλογή των γιατρών του Κέντρου κι αυτό εξυπηρετείται καλύτερα από το γεγονός ότι αυτό λειτουργεί στα πλαίσια ενός οργανωμένου νοσηλευτηρίου, όπως προαναφέραμε.

Ωράριο

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟ 16:00 ΕΩΣ 22:00 ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ


Υπηρεσίες

  • Λαπαροσκόπηση
  • Υστεροσκόπηση
  • Κολποσκόπηση
  • Προγεννητικός Έλεγχος
  • Φυσιολογικός Τοκετός
  • Καισαρική
  • Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή
  • Προεμφυτευτικός Έλεγχος

Videos

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.