ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Α. ΠΑΥΛΟΣ

Ασκληπιού 39, Ισόγειο Αττική - Αθήνα (Κέντρο) 10680
210 3632377
Fax: 210 3631820
Νομός, Αττική
6944 776333 http://georgiadis-urology.com georgiadis.urology@gmail.com

Βιογραφικό

Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος

Επιμελητής, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Μέλος της ευρωπαϊκής Ουρολογικής εταιρείας

Ενδοσκοπική - Υπερηχογραφική ουρολογία, χρόνια προστατίτιδα, κυστίτιδα.

Ο Γεωργιάδης Παύλος MD, PhD είναι Oυρολόγος - Aνδρολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στον Κολωνάκι. Είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα διατριβής την "Εξέλιξη της Χειρουργικής θεραπείας των παθήσεων του προστάτη αδένα", με εξειδίκευση στη Λαπαροσκοπική και Ρομποτική Χειρουργική και στην Ουρολογία το European Institute of Telesurgery στο Στρασβούργο της Γαλλίας και στο Γενικό Νοσοκομείο "Παπαγεωργίου" στη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Ακόμα, έχει εκπαιδευτεί στη Λιθοτριψία με Laser και τη Λαπαροσκοπική Τεχνική στην Ουρολογία στο "Ιπποκράτειο" Νοσοκομείο Αθηνών. Παράλληλα, είναι Συνεργάτης Επιμελητής στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και στο Ουρολογικό τμήμα της Κλινικής "Doctor's Hospital". Συγκεντρώνοντας 20ετή εμπειρία, είναι εξειδικευμένος στην αντιμετώπιση χρόνιας προστατίδας & κυστίτιδας και γενικά σε ουρολογικές και ανδρολογικές παθήσεις. Αντιμετωπίζει προβλήματα ανδρικής υπογονιμότητας, ακράτειας ούρων, καρκίνου νεφρού-ουροδόχου κύστεως-προστάτη, μικροφαλίας, κιρσοκήλης, στυτικής δυσλειτουργίας, φίμωσης. Το φάσμα της θεραπείας που ακολουθεί περιλαμβάνει laser, ρομποτική χειρουργική και επανορθωτική χειρουργική.

Χρόνια Προστατίτιδα: Το οδοιπορικό μίας ασθένειας που τώρα μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά. 

Μάθε περισσότερα στο www.prostatitis-therapy.com

Υπηρεσίες

Λαπαροσκοπική - ρομποτική χειρουργική Παθήσεις προστάτη Ανδρολογία - Ουροδυναμική
Εξειδικευμένη εμπειρία

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.