ΦΡΟΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Παύλου Μελά 46-48, Δωδεκάνησα - Ρόδος 85133
22410 31259
Fax: 22410 73465
Νομός, Δωδεκάνησα
nfronas@gmail.com

Βιογραφικό

Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, υπεύθυνος Γαστρεντερολογικού Γενικής Κλινικής Euromedica

Με μια ματιά:

Ηπατολόγος

Ενδοσκόπος Ανώτερου,Κατώτερου Πεπτικού

Επεμβατική Ενδοσκόπηση

Πρόληψη Καρκίνου Πεπτικού Σωλήνα

Ο γαστρεντερολόγος - ηπατολόγος Φρόνας Τσ Νικόλαος Δρ γεννήθηκε στη Ρόδο.

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Genova.

Μετά τη στρατιωτική του θητεία και το αγροτικό του στο ορεινό ιατρείο Απολλώνων Ρόδου, ειδικεύθηκε στη γαστρεντερολογία στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Το 1994 αναγορεύθηκε σε διδάκτορα Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο ιατρός είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας, της Εταιρείας Μελέτης του Ήπατος, ιδρυτικό μέλος της Επαγγελματικής Ένωσης Γαστρεντερολόγων Ελλάδος, της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης του Ελικοβακτηριδίου του Πυλωρού και της Ελληνικής Ομάδας Μελέτης Ιδιοπαθών Φλεγμονωδών Νόσων του Εντέρου. Από το 2008 είναι επιστημονικά υπεύθυνος του Γαστρεντερολογικού Τμήματος της EUROMEDICA Γενικής Κλινικής Δωδεκανήσου.

Το Φεβρουάριο του 2008 έλαβε αργυρή διάκριση και βράβευση στο Μέγαρο Μουσικής ως πρόεδρος του πιο δραστήριου και καλύτερου παραρτήματος του ΕΛ.Ι.ΓΑΣΤ στην Ελλάδα. Έχει συμμετάσχει σε πάνω από 160 ιατρικά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και σε 37 επιστημονικές ανακοινώσεις, 25 επιστημονικές ομιλίες και σε στρογγυλές τράπεζες.

Από το 1991 ασκεί τη γαστρεντερολογία και ηπατολογία, καλύπτοντας όλο το φάσμα των παθήσεων του πεπτικού συστήματος, στο σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο του.

Είναι κάτοχος πιστοποίησης από την ΕΟΜΙΦΝΕ, για την ενασχόλησή του με τα ιδιοπαθή φλεγμονώδη νοσήματα του εντέρου (ελκώδη κολίτιδα & νόσο του Crohn).

Με τεράστια κλινική και ενδοσκοπική πείρα, έχει αποκτήσει εξαιρετική εμπειρία και δεξιότητες, που βοηθούν στην έγκαιρη και ακριβή διάγνωση.

Είναι κάτοχος πιστοποίησης για χορήγηση καταστολής (μέθη), για την πραγματοποίηση διαγνωστικών και θεραπευτικών ενδοσκοπήσεων του πεπτικού (γαστροσκόπηση - κολονοσκόπηση), ώστε η επέμβαση να είναι καλώς ανεκτή και ανώδυνη για τον ασθενή.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.