ΦΡΑΓΚΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Σολωμού 18, Κορινθία - Λουτράκι 20300
27440 66086
Νομός, Κορινθία
6972715156 http://frangoustomatologist.gr nik.e.f@outlook.com

Βιογραφικό

Στοματολόγος


Ο γιατρός Νικόλαος Φράγκου τελείωσε το Λύκειο στην Αθήνα ( 22ο Κυψέλης ) τον Ιούνιο του 1979. Τον Σεπτέμβρη του 1979 άρχισε τις σπουδές Στοματολογίας – Οδοντιατρικής στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο της πόλεως του Λβόβ, της Δυτικής Ουκρανίας, της τότε ΕΣΣΔ.


Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο τον Ιούνιο του 1984 με αριστείο, και την ειδικότητα του Στοματολόγου, και ένα δεύτερο Δίπλωμα με την ειδικότητα του καθηγητή της Ρωσσικής γλώσσας.


Το καλοκαίρι του 1984 νομιμοποίησε στον τότε ΔΙΚΑΤΣΑ τις σπουδές και το δίπλωμά του ενώ τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, βγήκε η άδεια για την νόμιμη άσκηση του επαγγέλματος του Στοματολόγου – Οδοντιάτρου, και αμέσως άρχισε να εργάζεται στο ιδιωτικό ιατρείο που άνοιξε τότε για πρώτη φορά στο Χαλάνδρι Αττικής.


Έκτοτε, παράλληλα με την άσκηση της Οδοντιατρικής Στοματολογίας, προσπαθεί να μένει ενήμερος παρακολουθώντας επιμορφωτικά σεμινάρια και πρακτικά Hands-On μαθήματα, για την βελτίωση των ικανοτήτων του, στην παροχή υπηρεσιών που παρέχει, στους ασθενείς, που προσέρχονται στο Ιατρείο, βελτιώνοντας τους τρόπους και τεχνικές εργασίας χρησιμοποιώντας υλικά τελευταίας γενιάς που ποιοτικά υπερέχουν των προηγούμενων.


Επίσης έχει παρακολουθήσει αρκετά Συνέδρια (και συνεχίζω να παρακολουθεί) – Διεθνή και Ελληνικά, πάντα υπό το πνεύμα της βελτίωσης των εργασιών και των υπηρεσιών που παρέχει στο ιατρείο, και την αποφυγή των λαθών κατά την διάρκεια της εργασίας.


Παράλληλα συνεργάζεται με οδοντοτεχνικά εργαστήρια που παρέχουν μόνο ποιοτικά άριστη εργασία και χρησιμοποιούν ποιοτικά άριστα υλικά εγγυημένα και ελεγμένα.

Ωράριο

Δευτ-Παρ. κατόπιν ραντεβού 10:00-13:00 & 18:00-21:00

Σάββατο - Κυριακή για όλα τα έκτακτα περιστατικά


Υπηρεσίες

  • Διόρθωση της σύγκλισης των δοντιών και του στόματος
  • Θεραπεία διαφόρων ειδών ασθενειών των βλεννογόνων του στόματος των άνω και κάτω γνάθων
  • Γναθοχειρουργική αποκατάσταση των οστών (κύστες, ανύψωση ιγμορείων, εμφυτεύματα κλπ)
  • Παιδοδοντία
  • Αφαίρεση εγκλείστων δοντιών (όπως οι φρονιμίτες ή άλλα δόντια)
  • Εξωτερική αισθητική αποκατάσταση των δοντιών (προσθετολόγος)
  • Χειρουργική οδοντική (εμφράξεις, ανασυστάσεις της μύλης των δοντιών κλπ)
  • Ενδοδοντία (απονευρώσεις κλπ)


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.