ΔΡΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ "ΒΙΟΔΙΑΓΝΩΣΗ" ΠΑΤΡΑ

Κορίνθου 275 & Ερμού, Αχαΐα - Πάτρα 26221
2610 220816
Fax: 2610 220816
Νομός, Αχαΐα
info@biodiagnosi.com

Βιογραφικό

ΒΙΟ-ΔΙΑΓΝΩΣΗ , Ιατροί Βιοπαθολόγοι - Μικροβιολόγοι

Τα συστεγασμένα εργαστήρια μικροβιολογίας - βιοπαθολογίας ΒΙΟΔΙΑΓΝΩΣΗ - ΔΡΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΤΣΟΥΠΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ είναι ένα διαγνωστικό κέντρο, το οποίο λειτουργεί από το 1997, σε κοινό χώρο στο κέντρο της Πάτρας, έχοντας σαν στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών φροντίδας υγείας.

Για την επίτευξη των στόχων του, συνεργάζονται δύο υπεύθυνοι ιατροί μικροβιολόγοι - βιοπαθολόγοι, η Αναστασία Αρβανίτη - Σταυροπούλου, διδάκτορας Πανεπιστημίου Πατρών, και η Αγγελική Δρουκοπούλου - Τσούπρα, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, επιστημονική αρτιότητα και διάθεση κατανόησης και άμεσης επίλυσης των εκάστοτε ιατρικών προβλημάτων των εξεταζόμενών τους.

Το βοηθητικό προσωπικό του εργαστηρίου αποτελείται από δύο παρασκευάστριες, με άρτια εκπαίδευση χρόνων και ειδικότητα στις δύσκολες αιμοληψίες που αφορούν ταλαιπωρημένους ασθενείς, υπερήλικες, βρέφη και παιδιά. Παρέχεται, επίσης, η δυνατότητα κατ’ οίκον αιμοληψιών, ακόμη και Σάββατο, κατόπιν ραντεβού.

Το εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας (αναλυτές Roche & Siemens), χρησιμοποιεί αξιόπιστα αντιδραστήρια, είναι πιστοποιημένο με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008, ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα εκτελείται εσωτερικός και εξωτερικός ποιοτικός έλεγχος MQS, BIO-DEV & BIORAD.

Επίσης, γίνεται διαχείριση επικίνδυνων ιατρικών αποβλήτων με υψηλό αίσθημα ευθύνης.

Στο εργαστήριο λειτουργεί αιματολογικό τμήμα (έλεγχος θρομβοφιλίας - πηκτικότητας), βιοχημικό, μικροβιολογικό (δυνατότητα εξειδικευμένων καλλιεργειών), ορμονολογικό & ανοσολογικό - ορολογικό.

Επίσης, διενεργούνται γυναικολογικές εξετάσεις, έλεγχοι για την κοιλιοκάκη, την άνοια, την οστεοπόρωση, έλεγχος επιπέδων φαρμάκων & ναρκωτικών, καθώς και προγεννητικός έλεγχος.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το εργαστήριο διαθέτει σύμβαση με ΕΟΠΥΥ, ΣΥΤΕ & ΤΥΠΕΤ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.