ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δρ. DHSc, ND

Λεωφ. Κηφισίας 104, Αττική - Αμπελόκηποι 11523
210 6921723
Νομός, Αττική
https://zone.com.gr info@zone.com.gr

Βιογραφικό

Γεροντολόγος - Φυσιοπαθητικός - Ομοιοπαθητικός - Διατροφολόγος

Είμαι ο Δρ. Παναγιώτης Δρακόπουλος DHSc, Διδάκτωρ στην Νεο-Ιπποκρατική σχολή Κύπρου, Υπεύθυνος για την επιστημονική Αντιφλεγμονώδη Διατροφή στην Ελλάδα και Κύπρο (Anti-Inflammatory Zone Diet), Ομοιοπαθητικός (Homoeopath), Διατροφολόγος Θεραπευτής Αντιφλεγμονώδους Διατροφής (Natural Nutrition Therapist), Δρ. Φυσιοπαθητικής ND (Doctor of Naturopathic Medicine) και Διδάκτωρ Γεροντολόγίας Αντιγήρανσης DHSc (Docror of Health Science in Gerontology  and Anti-Aging).

Το 2000 έφερα τη Αντιφλεγμονώδη Διατροφή (Zone Diet) στην Ελλάδα και το 2007 στην Κύπρο.

To 2002 απέκτησα το πτυχίο του Ειδικού Διατροφικής Ζώνης (Zone Diet Specialist) απο το IRF

Το 2005 απέκτησα το πτυχίο του Ειδικού σε Φλεγμονώδη Θέματα Υγείας (Specialist on Infammatory Heath Problems) από το IRF

Το 2013 μετά από τριετή παρακολούθηση μαθημάτων απέκτησα το πτυχίο του Ομοιοπαθητικού (Homoeopath) από το NHS.

Το 2016 μετά από τετραετή παρακολούθηση μαθημάτων απέκτησα το πτυχίο του Διατροφολόγου Θεραπευτή Αντιφλεγμονώδους Διατροφής (Natural Nutrition Therapist) από το WU

Το 2016 επίσης μετά από τετραετή φοίτηση απέκτησα το πτυχίο του Δρ. Φυσιοπαθητικής ND (Doctor of Naturopathic Medicine) από το WU

Το 2017 ο Δρ. Ανδρέας Νικολάου PhD, ND, ιδρυτής και διευθυντής της Νέο-Ιπποκρατικής σχολής Εναλλακτικών Θεραπευτών Κύπρου ο οποίος είναι και Ακαδημαϊκός Καθηγητής  στο The University of America, μου  απένειμε το Υψηλότερο Επιστημονικό Πτυχίο (Higher Professional Diploma) του Naturopathy Practice.

Το 2017 έγινα Διδάκτωρ στην Νεο-Ιπποκρατική Σχολή Φυσιοπαθητικών Μεθόδων Θεραπείας Ασθενειών (οξέων και χρόνιων) με έδρα την Κύπρο. Η Νεο-Ιπποκρατική σχολή είναι σε συνεργασία με το CNM (College of Naturopathic Medicine) με έδρα την Αγγλία και με το AU (The University of America) το οποίο αναγνωρίζεται από το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ.

Την άνοιξη του 2018 μετά από τετραετή φοίτηση απέκτησα το Πτυχίο Γεροντολογίας και Αντιγήρανσης BHS (Bachelor of Health Science in Gerontology and Anti- Aging) από το UA.

Τον Σεπτέμβριο του 2021 μου απενεμήθη το Διδακτορικό Γεροντολογίας και Αντιγήρανσης DHSc (Docrot of Health Science in Gerontology and Anti- Aging) από το UA.

Μέλος Συλλόγου Εναλλακτικών Θεραπευτών Κύπρου

Μέλος Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσιοπαθητικών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.