ΔΕΛΕΝΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Λουϊζης Ριανκούρ 75-81, Αττική - Αμπελόκηποι 11524
210 6984382
Νομός, Αττική
http://www.periodoctor.gr/ info@periodoctor.gr

Βιογραφικό

Ο περιοδοντολόγος Νικόλαος Δελένδας αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1992.

Στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στην ειδικότητα της περιοδοντολογίας στο Eastman Dental Institute, Πανεπιστήμιο Λονδίνου όπου έλαβε τον τίτλο Master of Science.

Κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα καταλαμβάνει τη θέση του επιστημονικού συνεργάτη  στη Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών στο γνωστικό αντικείμενο της Περιοδοντολογίας, ενώ το 1996  ξεκινάει το προσωπικό του ιατρείο με αποκλειστική ενασχόληση στην Περιοδοντολογία και την Εμφυτευματολογία.

Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου  της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρίας για 4 χρόνια. Είναι επίσης μέλος των παρακάτω ξένων εταιριών: British Society of Periodontology, European Association for Osseointergration, European Federation of Periodontology.

Όσον αφορά στον τομέα της συνεχούς επιμόρφωσης, συμμετέχει κάθε χρόνο σε πολλά εξειδικευμένα σεμινάρια και διεθνή συνέδρια που άπτονται των τομέων της Περιοδοντολογίας  και  Εμφυτευματολογίας.

Υπηρεσίες

 

- Θεραπεία ουλίτιδας
- Θεραπεία περιοδοντίτιδας
- Ουλεκτομή
- Διατήρηση Θεραπευτικού Αποτελέσματος

- Nοσήματα & Πλαστική Περιοδοντίου

- Εμφυτεύματα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.