ΔΕΔΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ MD

Ασκληπιού 10, Λεωφ. Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκη - Πυλαία 555 35
2310 400212, -15
Νομός, Θεσσαλονίκη
6937 363659 https://dedesioannis.gr/ dedesioannis@yahoo.com

Βιογραφικό

Επεμβατικός Ακτινολόγος - Επεμβατικός Ογκολόγος
Ιδρυτικό μέλος της Παγκόσμιας Επεμβατικής Ογκολογίας ( SIO)

Διευθυντής Τμήματος Επεμβατικής Ακτινολογίας του
Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης

Εκπαίδευση και Ακαδημαϊκοί Τίτλοι

Έλαβε την εξειδίκευση της Επεμβατικής Ακτινολογίας – Επεμβατικής Ογκολογίας, στην Πανεπιστημιακή Κλινική της Φραγκφούρτης στη Γερμανία στον Καθηγητή Th. Vogl (2000-2001).

Παρακολούθησε εκπαιδευτικά μαθήματα και σεμινάρια για την επεμβατική ακτινολογία, τους χημειοεμβολισμούς και την επεμβατικήογκολογία (The Royal College of Radiologists- London, European School of Interventional Radiology- Frankfurt και Heilbronn, Memorial Sloan-Kettering Cancer Center), σε Γερμανία, Βρετανία, ΗΠΑ, Ελλάδα.

Από το 2001 μέχρι σήμερα, είναι Υπεύθυνος του Ψηφιακού Αγγειογράφου (Angioroom), στο Τμήμα Επεμβατικής Ακτινολογίας στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης.

Διενεργεί με μεγάλη εμπειρία ενδαρτηριακούς χημειοεμβολισμούς (TACE), ραδιοεμβολισμούς ( TACE) και εμβολισμούς (TAE) όγκων στον ψηφιακό αγγειογράφο. Επίσης, διενεργεί θερμοκαυτηριασμούς όγκων με ραδιοσυχνότητες (RF Ablation) ή μικροκύματα (MW Ablation) υπό την καθοδήγηση αξονικού τομογράφου. Πρόκειται για θεραπευτικές επεμβάσεις μοναδικές στο χώρο της ιδιωτικής υγείας, στη Βόρεια Ελλάδα.

Τα ποσοστά επιτυχημένων χημειοεμβολισμών του Δρ. Δέδε, με ελάχιστες αναφερόμενες, ελάσσονες επιπλοκές, είναι -σε κάποιες περιπτώσεις- υψηλότερα και από τα διεθνή standards.

Έχει συμμετάσχει με πλήθος ελεύθερων και αναρτημένων ανακοινώσεων στα πλέον έγκυρα και αναγνωρισμένα διεθνή και ελληνικά συνέδρια ενώ εργασίες του έχουν δημοσιευτεί σε έγκυρα διεθνή περιοδικά της Ακτινολογίας.

Είναι μέλος:

  • της Παγκόσμιας Κοινότητας Επεμβατικής Ογκολογίας (SIO)
  • της Ευρωπαϊκής Καρδιαγγειακής και Επεμβατικής Ακτινολογικής Εταιρίας (CIRSE)
  • του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.