Μπουράμας Δήμος

Μαρίνου Γερουλάνου 15, (Βιοκλινική) Αττική - Αμπελόκηποι 11524
210 6962600
Νομός, Αττική
6944 547063 dbouramas@yahoo.gr

Βιογραφικό

Επιστημονικά Υπεύθυνος Νευροχειρουργικού Τμήματος

Γεννήθηκα το 1959 στις Λιβανάτες Λοκρίδος του Νομού Φθιώτιδος και μετά την ολοκλήρωση των γυμνασιακών μου σπουδών απο το Λύκειο Φιλοθέης, εισήχθην στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (Ιατρικό Τμήμα) στη Θεσσαλονίκη.

Απεφοίτησα από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το 1984 και ορκίσθηκα Σημαιοφόρος Ιατρός στο Πολεμικό Ναυτικό απ΄όπου και απεστρατεύθην το 2014 με το βαθμό του Αρχιπλοιάρχου ε.α.

Κατά τη διάρκεια αυτή απέκτησα το τίτλο της ειδικότητας της Νευροχειρουργικής το 1993, μετά την ολοκλήρωση της εκπαιδεύσεώς μου στο Νοσ. ΚΑΤ. Το 1997 απέκτησα το τίτλο του διδάκτορος του Δημοκριτείου Παν. Θράκης με θέμα τη βιολογική συμπεριφορά των μηνιγγιωμάτων του εγκεφάλου.

Το 1999 μετέβην στο Λονδίνο οπου εκπαιδεύτηκα στο National Hospital “Queen Square” for Neurology and Neurosurgery στη χειρουργική της κρανιοσπονδυλικής συμβολής, της βάσεως του κρανίου και στις σύμπλοκες παθήσεις της αυχενικής μοίρας.

Το 2002 εκπαιδεύτηκα στις ενδοσκοπικές ενδοκρανιακές επεμβάσεις για την αντιμετώπιση της υδροκεφαλίας στο Meinz (Germany). Το 2010 εξελέγην πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Σπονδυλικής Στήλης.

Διετέλεσα από το 2004 έως την αποστρατεία μου Διευθυντής της Νευροχειρουργικής κλινικής του Ναυτικού Νοσοκ. Αθηνών. Παράλληλα από το 1994 έως σήμερα ήμουν υπεύθυνος Νευροχειρουργικού τμήματος της Βιοκλινικής Αθηνών και της Γενικής Κλινικής.

Υπηρεσίες

Παθήσεις Εγκεφάλου.
Νωτιαίου Μυελού.
Σπονδυλική Στήλη.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.