ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ρωμανού 27, Θεσσαλονίκη - Περαία 57019
23920 27075
Νομός, Θεσσαλονίκη
6974 034480 alexanio47@gmail.com

Βιογραφικό

Ειδικός Παθολόγος - Βελονιστής

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1977. Έλαβε την ειδικότητα του Ειδικού Παθολόγου το 1982. Εξασκεί τον ΒΕΛΟΝΙΣΜΟ παράλληλα με την ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ στο ιδιωτικό του ιατρείο από το 1993, ενώ διετέλεσε διευθυντής ΙΚΑ Δήμου Θερμαϊκού επί 20ετία.

Κατέχει το Master of Aesthetic Medicine and Therapeutics του UNICAM - Universita' degli Studi di Camerino-Torino.

Ολοκληρώνοντας το διετή κύκλο εκπαίδευσης, έλαβε το 1993 το Δίπλωμα Ιατρικού Βελονισμού από το ΕCPD (European Centre for Peace and Development) και το Ιπποκράτειο Κέντρο Βελονισμού. Μετεκπαιδεύτηκε στον Ιατρικό Βελονισμό στο Beijing College of Acupuncture & Orthopedics (Κολέγιο Βελονισμού και Ορθοπεδικής του Πεκίνου).

Διετέλεσε για 10 έτη Αντιπρόεδρος της Ιατρικής Εταιρίας Βελονισμού Ελλάδος. Υπήρξε αιρετό μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και Δήμαρχος Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης από το 2007 έως το 2014.

Συμμετείχε σε πολλά σεμινάρια βελονισμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από το 1999 διδάσκει τον ιατρικό βελονισμό σε πτυχιούχους ιατρούς στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα της Ιατρικής Εταιρίας Βελονισμού Ελλάδος.

Δημοσίευσε άρθρα για τον βελονισμό σε εφημερίδες και περιοδικά ενώ το 2016 εξέδωσε το βιβλίο: "ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΣ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ - ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ"

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.