ΑΙΜΟΔΙΑΓΝΩΣΗ - ΛΑΜΠΡΟΝΙΚΟΥ Ε.-ΣΟΥΛΤΟΥΚΗ Ρ. Ο.Ε.

Κύπρου 45, Λάρισα - (Κέντρο) 41222
2410 537761, 2410 537597
Fax: 2410 257420
Νομός, Λάρισα
http://www.aimodiagnosi.gr info@aimodiagnosi.gr

Βιογραφικό

Εργαστήριο Μικροβιολογίας - Βιοπαθολογίας Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής

Η ΑΙΜΟΔΙΑΓΝΩΣΗ ιδρύθηκε το 1997 ως εργαστήριο Μικροβιολογίας - Βιοπαθολογίας και δραστηριοποιείται στο χώρο της Μοριακής Βιολογίας και Κυτταρογενετικής από το 2004. Η εταιρεία διαθέτει εργαστηριακές εγκαταστάσεις με σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, διενεργώντας καθημερινά εσωτερικά προγράμματα ποιοτικού ελέγχου, αλλά και εξωτερικά προγράμματα διακρίβωσης οργάνων και αντιδραστηρίων, ελεγχόμενα από τον φορέα του Εθνικού Συστήματος Εξωτερικής Αξιολόγησης Ποιότητας (ΕΣΕΑΠ). Το επιστημονικό προσωπικό διαθέτει εξειδίκευση και εργαστηριακή εμπειρία, εμπλουτίζοντας συνεχώς τις γνώσεις του συμμετέχοντας σε σεμινάρια και συνέδρια για όλες τις νέες εξελίξεις στον τομέα της υγείας.

Το εργαστήριο, παρακολουθώντας τις εξελίξεις στον τομέα της υγείας, ανανεώνεται συνεχώς με υλικοτεχνικό εξοπλισμό βελτιούμενης τεχνολογίας και προσθέτει νέες εξετάσεις στοχεύοντας στην επίτευξη της μέγιστης ακρίβειας και ευαισθησίας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Τα τελευταία χρόνια οι εξελίξεις στους τομείς της Μοριακής Βιολογίας και Κυτταρογενετικής παρουσιάζουν συνεχή ανάπτυξη στοχεύοντας στη διάγνωση γενετικών νοσημάτων. Έτσι η ΑΙΜΟΔΙΑΓΝΩΣΗ δημιούργησε το 2004 τα τμήματα Μοριακής Βιολογίας και Κυτταρογενετικής, τα οποία αποτελούνται από τους τομείς της Μοριακής Μικροβιολογίας, του Μοριακού ελέγχου γενετικών δεικτών και το τμήμα Κυτταρογενετικής.

Τμήμα Βιοπαθολογίας Μικροβιολογίας

Είναι γνωστή σε όλους η αξία της πρόληψης. Οι εξετάσεις αίματος, που πρέπει να κάνει κάποιος όταν είναι υγιής, 1-2 φορές το χρόνο, μπορούν να μας δώσουν πολύτιμες πληροφορίες για την κατάσταση του οργανισμού μας.

Στο τμήμα Μικροβιολογίας διενεργούνται οι παρακάτω εξετάσεις:

    Μικροβιολογικές
    Αιματολογικές
    Βιοχημικές
    Ορολογικές
    Φάρμακα
    Ανοσολογικές

Ειδικές εξετάσεις
Στο τμήμα διενεργούνται οι παρακάτω εξετάσεις:   
    Φάρμακα Τοξικές ουσίες
    Εξετάσεις Σπέρματος
    Εξετάσεις Αρθρικού υγρού
    Χημική Ανάλυση Ουρόλιθου

Βιοχημικές εξετάσεις
Στο τμήμα διενεργούνται οι παρακάτω εξετάσεις:

    Υπέρταση
    Λιποπρωτείνες - Λιπίδια
    Διαβήτης
    Οστεοπόρωση

Τμήμα Μοριακής Βιολογίας

Το τμήμα Μοριακής Βιολογίας παρακολουθώντας τις νέες εξελίξεις στον τομέα του μοριακού ελέγχου γενετικών νοσημάτων έχει προσθέσει ένα μεγάλο αριθμό εξετάσεων.

Είναι γνωστό ότι τα περισσότερα γενετικά σύνδρομα οφείλονται σε μεταλλάξεις συγκεκριμένων γονιδίων, τα οποία ανήκουν στην ομάδα των μονογονιδιακών διαταραχών. Το τμήμα Μοριακής Βιολογίας εφαρμόζοντας σύγχρονες μεθόδους μοριακής γενετικής προσφέρει τη διάγνωση σπάνιων γενετικών συνδρόμων για τον εντοπισμό ασθενών ή φορέων.

  • Εξετάσεις Μοριακής Μικροβιολογίας
  • Μοριακός Ελέγχος Κληρονομικών Ασθενειών
  • Μοριακός Ελέγχος Θρομβοφιλίας
  • Μοριακός έλεγχος γενετικών δεικτών
  • Μοριακή Φαρμακογενετική - Ογκολογία
  • Έλεγχος Πατρότητας

Ωράριο

Δευτ: 7:30-14:00 & 18:00-21:00
Τρι: 7:30-14:00 & 18:00-21:00
Τετ: 7:30-14:00 & 18:00-21:00
Πεμ: 7:30-14:00
Παρ: 7:30-14:00 & 18:00-21:00
Σαβ: 8:00-12:00

Προσφορές

Τιμές ΕΟΠΥΥ και προνομιακές τιμές σε προγενετικούς ελέγχους ζευγαριών και ορμονικούς.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.