ΑΓΓΕΛΟΥ ΒΑΛΕΡΙΑ

Κύπρου 15, Αττική - Άλιμος 17456
210 9960780
Χαροκόπου 138, Αττική - Καλλιθέα 17676
210 9584904
Νομός, Αττική
6945 643010 http://valerie-angelou.gr valerie_angelou@hotmail.com

Βιογραφικό

H Βαλέρια Αγγέλου είναι ΩΡΛ - Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος και διατηρεί το ιατρείο της στον Άλιμο και την Καλλιθέα. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου ULB Βρυξελλών Βελγίου και έλαβε την ειδικότητά της από την ΩΡΛ κλινική του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός. Παρέχει τις υπηρεσίες της ιδιωτικά στο ιατρείο της στον Άλιμο και την Καλλιθέα, ενώ είναι Επιμελήτρια στην Ευρωκλινική Αθηνών, και στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Η ΩΡΛ Βαλέρια Αγγέλου αντιμετωπίζει κάθε ασθενή της, πρώτα ως άνθρωπο και μετά ως ασθενή. Προσφέρει μία ολιστική προσέγγιση, χρησιμοποιώντας στοιχεία συνολικά και όχι αναγωγικά. Εξετάζει τον «άνθρωπο» στο σύνολο δηλαδή, σε όλα τα επίπεδα υγείας του και βλέπει τις πολυεπίπεδες δυνατότητες και τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει για τον ασθενή, με βάση την αντίληψη ότι όλα τα μέρη συνδέονται και επηρεάζονται μεταξύ τους. Όσο περισσότερη έμφαση δίνουμε στο «τμήμα», τόσο παραβλέπουμε τη συνολική εικόνα.

Ωράριο

Αλιμος
Δευτ. - Παρ. 16.30 - 20.00
Καλλιθέα
Δευτ. & Τετ. 20.30 - 22.30

Κατόπιν ραντεβού 

Υπηρεσίες

  • Αλλεργική Ρινίτιδα: Συμπτώματα, διάγνωση & θεραπεία
  • Ροχαλητό και υπνική άπνοια
  • Δυσφαγία & Διαταραχές Κατάποσης

Videos

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.