Blog_offers

Βρίσκεστε Εδώ:

Λίφτινγκ προσώπου

Medium_lifting

Λίφτινγκ προσώπου: η μακροβιότητα του αισθητικού του αποτελέσματος πέρα από την εμπειρία του πλαστικού χειρουργού, την τεχνική που θα ακολουθηθεί και την εξατομικευμένη προσέγγιση του προσώπου σας, εξαρτάται και από παράγοντες, που αφορούν τον τρόπο ζωής σας και είναι στο «δικό σας χέρι» να τους επηρεάσετε.     

Ακολουθούν έξι προτάσεις θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το νέο, νεανικό look, που σας χάρισε το λίφτινγκ, για πολλά χρόνια:

   1. Προστατευτείτε από τον ήλιο
   Η επαρκής προστασία από τον ήλιο είναι απαραίτητη για να διατηρήσετε το νεανικό πρόσωπο που αποκτήσατε με το λίφτινγκ. Η προστασία από τη UV ακτινοβολία είναι αναπόσπαστο στοιχείο της αντιγήρανσης, πόσο μάλλον σημαντική είναι τώρα που κάθε τομή που θα επηρεαστεί από τον ήλιο θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια πιο εμφανή και μόνιμη ουλή. Η συχνή χρήση αντηλιακού είναι πιο αποτελεσματική από οποιαδήποτε άλλη κρέμα ή προϊόν που έχετε διαβάσει, ακούσει ή αγοράσει. Επιλέξτε ένα αντηλιακό ευρέως φάσματος με υψηλό δείκτη προστασίας και εξετάστε, επίσης, τη χρήση μακιγιάζ με πρόσθετη ηλιακή προστασία.

   2. Διατηρήστε ένα σταθερό βάρος
   Η διαδικασία της γήρανσης επηρεάζει αρνητικά την ελαστικότητα της επιδερμίδας ούτως ή άλλως, αλλά όταν η επιδερμίδα τεντώνεται και συστέλλεται, λόγω της αύξησης και απώλειας βάρους αντίστοιχα, το πρόβλημα επιδεινώνεται, με την επιδερμίδα να γίνεται ακόμα πιο χαλαρωμένη. Ειδικά μετά την υποβολή σας στο λίφτινγκ προσώπου χρειάζεται να αποφύγετε τις αυξομειώσεις σωματικού βάρους.

   3. Διακόψτε ή ελαττώστε το κάπνισμα
   Το κάπνισμα προκαλεί ένα «χάος» στο δέρμα σας. Αυτό οφείλεται στη μείωση της κυκλοφορίας και των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα, την αύξηση των ελεύθερων ριζών που βλάπτουν την παραγωγή κολλαγόνου και τη διαδικασία των επαναλαμβανόμενων σουφρωμάτων των χειλιών από την εισπνοή, που καταλήγει σε ρυτίδες γύρω από το στόμα. Γενικά, το κάπνισμα δεν είναι ο καλύτερος «σύμμαχος» ούτε για την επούλωση από το λίφτινγκ προσώπου ούτε για τη διατήρησή του.

   4. Ακολουθείστε έναν υγιεινό τρόπο ζωής
   Η τακτική άσκηση, η υιοθέτηση μιας ισορροπημένης, θρεπτικής και υγιεινής διατροφής, η ενυδάτωση, καθώς και ο επαρκής ύπνος συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στη διατήρηση της νέας και βελτιωμένης εμφάνισης του προσώπου σας. Χαρίστε, λοιπόν, στον εαυτό σας τις καλές αυτές συνήθειες που θα προσφέρουν μακροβιότητα στο «προσωπικό» σας λίφτινγκ.

   5. Χρησιμοποιήστε αξιόπιστα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας
   Τα πιστοποιημένα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας περιέχουν υψηλές συγκεντρώσεις δραστικών συστατικών και είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι προσφέρουν άριστα αποτελέσματα. Ο πλαστικός χειρουργός σας θα σας βοηθήσει να διαμορφώσετε την καλύτερη φροντίδα δέρματος για εσάς μετά το λίφτινγκ.

   6. Αξιοποιείστε συνεργικά και άλλες μη επεμβατικές τεχνικές
   Το λίφτινγκ προσώπου μπορεί να συνδυαστεί με συνεργικές μεθόδους όπως τα βλαστοκύτταρα, το laser, το peeling, το αυτόλογο λίπος, με τις οποίες -εκτός από τη χαλάρωση και την πτώση- αποκαθίσταται  η ποιότητα του δέρματος του προσώπου και του λαιμού, καθώς επίσης η τυχόν ατροφία του λίπους (π.χ. στα ζυγωματικά). Οι τεχνικές αυτές όχι μόνο θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τα βέλτιστα αισθητικά αποτελέσματα με το λίφτινγκ, αλλά  μπορούν να αναδείξουν και να κάνουν το αισθητικό αποτέλεσμα μακράς διάρκειας.

   Το λίφτινγκ προσώπου μπορεί να βοηθήσει να γυρίσετε το χρόνο πίσω, αλλά όχι να τον σταματήσετε. Η καλή ποιότητα δέρματος πριν το λίφτινγκ θα σας βοηθήσει να πετύχετε τα καλύτερα αισθητικά αποτελέσματα, αλλά η μετεγχειρητική φροντίδα της επιδερμίδας σας θα συμβάλλει στη διατήρηση αυτών των αποτελεσμάτων σε βάθος χρόνου.


Νταμάγκας Άρης, Πλαστικός Χειρουργός
http://www.damagas.gr

« Επιστροφή